dabeef, noua destinație de experiential dining din București

dabeef, noua destinație de experiential dining din București

Spreaduri mediteraneene, burger cu topping de foie gras, brânză coaptă și fripturi de vită savuroase sunt doar câteva dintre deliciile culinare pe care le poți testa în noul restaurant dabeef, din nordul Bucureștiului.

Amplasat pe Calea Floreasca 111-113, dabeef dezvăluie o gamă foarte variată de cărnuri, de primă calitate, preparate delicioase și arome apetisante din toate colțurile lumii. dabeef este restaurantul unui început de zi liniștit, al unui prânz care te va inspira, dar și locul perfect pentru o cină relaxantă cu prietenii sau familia.

De la salate până la deserturi, meniul-experiență îți propune să fii deschis și să te bucuri de o călătorie culinară internațională. Acesta poartă amprenta bucătarilor-șefi Daniel Andrieș și Iosif Ștefănescu, ambii cu peste 20 de ani experiență în gastronomie.

Secțiunea Urban Food reinterpretează rețete autentice și specifice bucătăriilor din Asia, Europa și America. Astfel, călătoria aromelor te poartă în China, India, bazinul mediteranean și America de Sud. Cei care iubesc burgerii au trei variante, după gust, pe care le pot personaliza cu topping-uri delicioase: brânză topită în stil raclette - o reinterpretare a rețetei elvețiene, creveți marinați sau un divin amestec picant de ceapă, aromatizat cu ierburi.

 

Indiferent de ce alegi din selecția de fripturi, vei savura o carne calitatea întâi, macerată cu măiestrie și gătită pe cărbune. Sosurile și garniturile au rolul de a pune și mai mult în evidență deliciul preparatului. Nu în ultimul rând, meniul dabeef cuprinde trei feluri de supe, paste și risotto, pește, fructe de mare și deserturi delicioase, pentru toate gusturile.

 

Restaurantul are o capacitate de 66 de locuri și un design de inspirație urbană. Bucătăria și barul deschise, tavanul cu elemente din lemn natural și oglinzile de dimensiuni mari propun un dialog vizual între elementele principale de decor, zona de bucătărie și vizitatori. Lumina difuză încălzește atmosfera și îmbie la o masă relaxantă.

dabeef este un alternative steakhouse cu un meniu bogat, creat pentru cei care vor să se bucure de o călătorie gastronomică internațională. Amplasat pe Calea Floreasca 111-113, dabeef dezvăluie o gamă foarte variată de cărnuri, de primă calitate, preparate delicioase și arome apetisante din toate colțurile lumii.

Restaurantul este deținut de către acționarii restaurantului OSHO și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related