Academia de Vânzări – start pentru a IV-a ediție

Academia de Vânzări – start pentru a IV-a ediție

Academia de Vânzări aduce în 2020, în premieră, în panelul trainingurilor, piața de capital, dar și pe unul dintre cei mai importanți furnizori de programe de pregătire premium la nivel global prezenți în România – Sandler Training.

Academia de Vânzări propune un nou format educațional axat pe zona vânzărilor și comunicării, aducând în fața cursanților profesioniști cu o experiență validată de vânzări din 10 industrii diferite. Programa conține pe lângă această oportunitate de a interacționa cu oameni de succes și sesiuni de dezvoltare personală.

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 8 săptămâni, începând cu data de 24 martie, până pe 12 mai, în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Participarea la cursuri îi va aduce pe cei înscriși mai aproape de experiența profesioniștilor.

La această ediție vor fi prezenți experți din diferite industrii precum: Adrian Mihai – Managing Partner Fan Courier, Răzvan Vasile – GM Casa Panciu, Bogdan Georgescu – Founder People Point, Radu Lupu – Manager Executiv Loops Video/Global Records România, Ciprian Lerca – Sales Specialist, Florin Grosu – IT Entrepreneur, Adela Angheluță – Sales Expert Pharma, Robert Petre – Senior Account Manager XTB România, Vlad Duțescu - Managing Partner Sandler Training Romania și Cristian Gheorghe – Country Sales Manager SEG Team.

În cele peste 30 de ore de traininguri și workshopuri, participanții vor putea să își îmbunătățească abilitățile specifice de vânzări (cold calling, customer experience, b2b, b2c, role-playing), dar și de expresivitate a vorbirii, de comunicare verbală și nonverbală.

Academia de Vânzări este un program anual dedicat persoanelor care vor să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și vânzări, profesioniștilor middle management și tinerilor din companii.

Partener Principal – Academia de Studii Economice
Gold Sponsors – Young Leaders Club, Sports Business Academy și Marketer Club
Partener Tehnic – Team Coding România

#saleselite #ADV2020

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related