PepsiCo România se situează pe locul 1 ȋn clasamentul „Angajatori de Top”, pentru al treilea an consecutiv

PepsiCo România se situează pe locul 1 ȋn clasamentul „Angajatori de Top”, pentru al treilea an consecutiv
Adrian Lăcătuș, GM/ East Balkans Senior Commercial Director

Pentru a treia oară consecutiv, PepsiCo România s-a clasat pe locul 1 în cadrul programului „Angajatori de Top”, acesta fiind al șaptelea an în care compania este recunoscută și certificată pentru mediul de lucru, angajamentul către cultivarea și dezvoltarea talentelor și eforturile de perfecționare ale programelor privind angajații.

 

„Ne bucurăm să vedem că, pentru a treia oară consecutiv, eforturile echipei de HR, alături de cele ale liderilor PepsiCo, sunt recunoscute la un nivel atât de înalt, iar această recunoaștere întărește angajamentul nostru de a le oferi angajaților un mediu de lucru în care să se dezvolte. Prin programele noastre, creăm experiențe pe care consumatorii le apreciază și aducem același spirit în abordarea agendei și priorităților de HR. Ne concentrăm asupra momentelor care contează cu adevărat pentru angajații noștri, asigurându-ne că toate practicile noastre de HR susțin încurajarea membrilor echipelor PepsiCo în asumarea de noi provocări. Aș vrea să mulțumesc echipei mele incredibile din departamentul de Resurse Umane, precum și liderilor PepsiCo, pentru dăruirea de care dau dovadă în activitățile de zi cu zi pentru a facilita un mediu de lucru prietenos, distractiv, creativ și dinamic”, a declarat Natalie Keast (HR Director, East Balkans MU & Central Europe Greater Balkans Supply Chain).

 

Prin promovarea unei culturi etice, încurajarea inovației la fiecare pas și investițiile constante în atragerea și motivarea angajaților în companie pe termen lung, PepsiCo a fost recunoscută încă din 2013 drept un Angajator de Top și continuă să ridice standardele în ceea ce privește profesionalismul și diversitatea în industrie.

„Clasarea companiei pe locul 1 în cadrul programului „Angajatori de Top” reflectă promisiunea noastră de a trăi, din plin, valorile PepsiCo, prin promovarea diversității și dezvoltării permanente a angajaților noștri. Construim un mediu profesionist, în care cu toții alegem să acționăm etic și responsabil, atât în privința deciziilor pe care suntem încurajați să le luăm în activitatea de zi cu zi, cât și în menținerea unei culturi diverse, transparente și integre. Ne bucurăm să vedem că eforturile noastre dau roade. 88% dintre angajații PepsiCo România ne-au transmis, prin intermediul sondajului intern de măsurare a satisfacției muncii, ca sunt în permamență motivați de echipă și dezvoltarea în companie. 

Recunoașterea constantă din ultimii șapte ani a fost posibilă datorită membrilor echipei noastre, acest lucru putând fi observat și în gradul ridicat de implicare al angajaților, respectiv 86% - îmbunătățit cu 8 puncte procentuale față de 2018, conform aceluiaşi sondaj. Astfel, suntem extrem de mândri să primim pentru a treia oară consecutiv această certificare prestigioasă, atenția noastră fiind orientată, în continuare, spre crearea celui mai bun mediu de lucru din industrie”, a declarat Adrian Lăcătuș (GM/ East Balkans Senior Commercial Director).

 

Printre programele și proiectele PepsiCo pentru angajați implementate de-a lungul anilor, se numără Flexico, care promovează flexibilitatea la locul de muncă, permițând angajaților să își aranjeze programul după nevoile lor. Totodată, prin acest program se oferă posibilitatea de a lucra de acasă două zile pe lună, precum și zile de vineri cu program redus, pe timp de vară. Mai mult decât atât, unul dintre cele mai de succes proiecte de HR implementate de PepsiCo este „Butterfly Effect”, un program de internship desfășurat pe perioada verii, destinat studenților si absolvenților dornici să-și înceapă cariera. În ultimii zece ani, peste 120 de studenți au parcurs acest program, iar mulți dintre ei au ales să se dezvolte profesional în cadrul PepsiCo.

Pentru a primi certificarea Angajator de Top, companiile sunt evaluate de către Institutul Top Employers, luând în calcul aspecte din aria dezvoltării angajaților, precum Talent Management, Planificarea Resurselor Umane, Managementul Carierei, sau Cultura Organizațională.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related