Digi sărbătorește clienții loiali și le aduce oferte speciale, de Digi Days

Digi sărbătorește clienții loiali și le aduce oferte speciale, de Digi Days

Digi vine în sprijinul clienților fideli și le răsplătește încrederea în serviciile companiei cu o reducere de 50% timp de 6 luni, dacă vor opta pentru un pachet superior al serviciilor contractate deja, pentru adăugarea altor servicii din portofoliul Digi sau activarea de extraopțiuni. Oferta, prezentată sub numele Digi Days, este valabilă pentru clienții existenți și va fi disponibilă exclusiv online, pe site-ul DigiRomania.ro, în perioada 11 - 16 mai 2020.

Clienții existenți care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul DigiRomania.ro, având posibilitatea de alegere a serviciilor direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă, sau pot accesa secţiunea “Contul meu”, “Serviciile mele”, selectează serviciul pentru care doresc upgrade, respectiv extraopțiunea TV dorită, iar prețul pe care îl vor achita timp de 6 luni pentru acestea va fi redus cu 50% din valoarea inițială. Oferta se aplică și în situația în care se dorește activarea serviciilor la mai multe adrese de consum.

Sunt eligibili pentru oferta Digi Days, de pe site-ul DigiRomania.ro, clienții Digi care au activ minimum un serviciu și doresc fie să adauge unul sau mai multe servicii din oferta Digi, fie să realizeze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV. 

Beneficiile aduse clienților în cadrul Digi Days sunt valabile pentru contracte cu durata de 24 de luni, iar detaliile pot fi găsite pe site-ul DigiRomania.ro. Reducerea de 50% se aplică doar extraopțiunilor TV adăugate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei Digi Days.

Digi|RCS & RDS este principalul furnizor de servicii de televiziune cu plată din România (cablu TV și televiziune prin satelit – DTH), după numărul de unități generatoare de venituri (RGU) *, fiind pe primul loc și pe piața serviciilor de internet fix și date fixe și pe locul al doilea ca mărime pe piața serviciilor de abonamente de telecomunicații mobile**.

Digi | RCS & RDS operează una dintre cele mai avansate rețele de fibră optică din România, acoperind aproximativ 70% din gospodăriile din țară (6,3 milioane de locuințe)**, iar prin intermediul tehnologiei GPON, viteza de transmisie este de până la 1.000 Mbps pentru serviciile de internet și date, cea mai rapidă viteză disponibilă pe piață pentru utilizatorii rezidențiali.

În ceea ce privește serviciile de telefonie și date mobile, acestea sunt furnizate prin rețeaua 3G (2G + 4G în anumite zone) și tehnologia mobilă 4G (acoperire voce outdoor) care acoperă aproximativ 99,5% și, respectiv, 87,2% din populația României. Digi Mobil dispune încă din 2017 de funcționalitățile Voice LTE (VoLTE) și Voice over Wi-Fi (VoWiFi), pe care abonații le pot utiliza gratuit în rețeaua 4G, dacă dețin aparate compatibile cu aceste tehnologii, indiferent de tipul de abonament contractat. Anul trecut, operatorul a extins calitatea Voice HD a apelurilor în toată rețeaua sa, atât pentru standardul 3G, cât și pentru standardul 4G. În iunie 2019, Digi a lansat servicii de telecomunicații mobile 5G în anumite orașe din România, pe baza licenței existente de 3.700 MHz.

 

*RGU – unitate generatoare de venituri - desemnează contul de abonat al unui client în legătură cu unul dintre serviciile Digi contractate/ utilizate.
**Potrivit Raportului anual 2019 al Digi Communications N.V., compania-mamă a Digi | RCS & RDS, listată la Bursa de Valori București (BVB).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related