EA SPORTS FIFA 21 vine cu noutăți semnificative pentru modul Carieră și gameplay, dar și cu noi modalități de a juca online alături de prieteni

EA SPORTS FIFA 21 vine cu noutăți semnificative pentru modul Carieră și gameplay, dar și cu noi modalități de a juca online alături de prieteni

Kylian Mbappé, jucătorul lui Paris Saint-Germain și vedeta de pe coperta noului joc FIFA, reprezintă noua generație de fotbaliști în primul trailer oficial FIFA 21.

Electronic Arts a dezvăluit cele mai noi inovații pregătite pentru modurile de joc preferate ale fanilor în EA SPORTS™ FIFA 21. Experiența de joc din acest an este mai complexă ca niciodată, atât prin numeroasele noi opțiuni de a juca împreună cu prietenii, cât și prin controlul oferit pentru gestionarea fiecărui moment din carieră. FIFA 21 aduce mai aproape noua generație a fotbalului cu ajutorul lui Kylian Mbappé, jucătorul lui Paris Saint-Germain, care figurează pe copertele tuturor edițiilor din acest an. FIFA 21 va fi disponibil la nivel global pe 9 octombrie 2020 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One și PC, prin Origin™ și Steam.

„Să apar pe coperta jocului FIFA este un vis devenit realitate. Este un moment foarte important pentru mine, alături de timpul petrecut la Bondy, la Clairefontaine, și de participarea la Cupa Mondială. Mă joc FIFA de când eram copil și mă simt onorat să reprezint acum o nouă generație de fotbaliști, cât și să împărtășesc această distincție cu atâția alți fotbaliști extraordinari”, a spus Kylian Mbappé.

Motivul pentru care atât de mulți oameni iubesc fotbalul este strâns legat de posibilitatea de a juca împreună cu prietenii. În FIFA 21, jucătorii vor putea experimenta fotbalul de stradă într-o formă mult mai socială cu VOLTA SQUADS, o noua modalitate de joc în care jucătorii vor putea concura cu alți memebri ai comunității VOLTA FOOTBALL și câștiga ca echipă în jocuri 5v5. În FIFA Ultimate Team™, jucătorii vor putea să facă echipă online cu prietenii lor și câștiga premii în FUT Co-Op, o nouă modalitate de a se bucura de cel mai popular mod de joc.

 

„Anul acesta, ne dorim să aducem și mai aproape fanii cu ajutorul aspectelor sociale, ce transformă orice experiență de joc în ceva mult mai plăcut și palpitant, iar astfel să le oferim acestora cea mai autentică și interactivă experiență EA SPORTS FIFA de până acum. Fanii vor avea anul acesta mai multe posibilități ca niciodată de a se bucura de joc, atât prin intermediul actualizărilor aduse modului Carieră, cât și prin îmbunătățirile și realismul gameplay-ului, ce micșorează din ce în ce mai mult distanța dintre fotbalul real și cel virtual”, a spus Aaron McHardy (Producător Executiv, EA SPORTS FIFA).

 

Fanii modului Carieră își pot conduce echipa până în vârful clasamentului, gestionând fiecare moment din acest mod de joc cu ajutorul noilor inovații dedicate controlului în detaliu al meciurilor, transferurilor și antrenamentelor. Modul Carieră aduce, de asemenea, un nivel mult mai ridicat de interacțiune cu ajutorul Interactive Match Sim, care le permite jucătorilor să controleze mult mai ușor rezultatele meciurilor, un nou sistem prin care se poate gestiona mai ușor creșterea jucătorilor și multe altele. 

FIFA 21 continuă să ridice ștacheta cu cel mai inteligent gameplay de până acum, cu un sistem ofensiv dinamic complet nou, care construiește pe intensitatea gameplay-ului 1v1 cu mișcări realiste și documentate. O serie de noi funcționalități din FIFA 21 au scopul de a construi realismul gameplay-ului. Agile Dribbling îi oferă jucătorului mai multe opțiuni atunci când este față în față cu un fundaș. Positioning Personality vine cu cunoștințe din lumea reală despre modul în care înțelegem timpul și spațiul pe terenul de fotbal. Creative Runs oferă jucătorilor noi opțiuni pentru momentele când nu sunt la minge, în timp ce Natural Collision System implică noi sisteme de animație pentru o interacțiune mai naturală a jucătorilor pe teren.

VOLTA FOOTBALL vine, de asemenea, cu o experiență de joc mai realistă și satisfăcătoare, cu un nou ritm de joc și mișcări de echipă inteligente, cât și cu opțiuni prin care jucătorii își pot exprima stilul personal, cu ajutorul VOLTA AVATARS, și 20 de terenuri unice, de pe șase continente, ce le permit jucătorilor să experimenteze cu adevărat fotbalul de stradă. Jucătorii vor putea încerca și o nouă experiență narativă în THE DEBUT, care include unele dintre cele mai mari nume din joc, printre care și legendarul fotbalist Kaká și renumita Lisa Zimouche. 

În FIFA Ultimate Team, jucătorii beneficiază de noi moduri prin care pot personaliza aspectul terenului și al tribunelor, astfel încât clubul lor să arate cu adevărat unic. Pentru jucătorii care vor face trecerea la consolele din noua generație folosind Dual Entitlement, One FUT Club permite cluburilor FUT să treacă cu ușurință de la PlayStation 4 la PlayStation 5 sau Xbox One la Xbox Series X și înapoi. 

Jucătorii pot experiementa în FIFA 21 cel mai încât nivel de veridicitate al celui mai popular joc din lume, având la dispoziție peste 17.000 de jucători și mai multe de 700 de echipe, peste 90 de stadioane și mai multe de 30 de ligi. În plus, aceștia au acces exclusiv la competiții globale, printre care UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamerica, Premier League, Bundesliga și LaLiga Santander.

Membrii EA Access pot obține FIFA 21 începând cu 1 octombrie. Începând cu această dată, membrii vor avea oportunitatea de a participa la provocări înainte de lansare pentru a debloca bonusuri exclusive. Jucătorii EA SPORTS FIFA care sunt membri EA Access vor primi în continuare beneficii adiționale pe durata întregului sezon, incluzând articole unice și puncte în plus pentru Season Objective în FIFA Ultimate Team. 

FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial din 9 octombrie 2020 pe PlayStation®4, Xbox One, și PC, prin Origin™ și Steam.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related