Membrii grupului de Facebook ”Club Tefal România” sunt cu inimile alături de organizatorii festivalului La Tomatina

Membrii grupului de Facebook ”Club Tefal România” sunt cu inimile alături de organizatorii festivalului La Tomatina

În luna august festivalul La Tomatina, care are loc în satul Buñol din Spania, obișnuia să primească peste 40.000 de participanți pentru tradiționala bătaie cu roșii. Anul acesta, din cauza pandemiei, festivalul La Tomatina a fost anulat.

Membrii grupului privat de Facebook ”Club Tefal Romania”, fani ai acestui festival, au aflat cu părere de rău această veste și s-au întrebat ce se va întâmpla cu cele peste 160 tone de roșii care rămân nefolosite. Întrucât, în această perioadă, în majoritatea caselor din Romania, se pregătesc de zor preparate pe bază de roșii, membrii Clubului s-au gândit să împărtășească această idee cu cei din Bunol. Astfel a luat naștere inițiativa de a trimite un cadou în satul Buñol, din partea grupului: o mașină de tocat carne Tefal, cu accesoriu special pentru a face suc de roșii.

Tefal România a răspuns solicitării membrilor grupului și a pus la dispoziție o mașină de tocat Tefal HV4. Aceasta, împreună cu rețeta Jamilei Cuisine de ketchup picant este acum pe drum către satul Buñol din Spania.   

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related