Banii în mișcare / Rubrică de educaţie financiară. Iancu Guda vine la Digi24

Banii în mișcare / Rubrică de educaţie financiară. Iancu Guda vine la Digi24

Banii în mișcare. De luni până vineri, la Digi24. 

Rata la bancă s-a mărit și bugetul familiei este dat peste cap? Cum facem să ne achităm toate facturile și datoriile și să mai rămânem și cu bani în buzunar? La ce trebuie să fim atenți atunci când cumpărăm o casă sau o mașină? Ce trebuie să știm dacă vrem să ne deschidem o afacere? Care sunt cele mai bune practici pentru a dezvolta un business de succes? Care sunt oportunităţile listării la bursă şi ce trebuie să faci concret?

Din 7 septembrie, toate întrebările despre finanțe și economie își găsesc răspunsurile la Digi24. Analistul economic Iancu Guda ne aduce de luni până vineri „Banii în mișcare”, rubrica de economie pe înțelesul tuturor, din care vom învăța cum să fim cei mai buni administratori ai propriilor finanțe. Complicatele mecanisme ale economiei nu vor fi mai fi atât de greu de descifrat. Emisiunea vine cu informații noi, dar accesibile și celor care nu au studii economice, cu soluții la problemele financiare ale fiecărei familii, dar și cu sfaturi despre cum trebuie administrată o afacere ca să aducă profit.

Cu peste 15 ani de experiență în managementul riscului de credit, analistul economic Iancu Guda reușește, printr-un limbaj cât mai simplu, să facă din economie un domeniu accesibil tuturor. Din 2013, predă cursuri de analiză financiară și finanțe corporative în calitate de lector asociat la Institutul Bancar Român. În 2018, Iancu Guda a lansat cartea „De ce eşuează companiile”, cea mai bine vândută carte de analiză financiară scrisă vreodată de un autor român. Iancu Guda a lansat în plină criză sanitară şi volumul „Economia în vremea coronavirusului”.

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al treilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare* din România, fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România. Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 41 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. În luna martie, platforma a înregistrat un record absolut de trafic all time pentru un site măsurat de Biroul Roman de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici.

Grupul Digi mai deține primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

*Reuters Institute Digital News Media Report 2020

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related