11.5 milioane m pătrați salvați de rugină în 20 de ani

11.5 milioane m pătrați salvați de rugină în 20 de ani
  • Peste 30% dintre clienți alocă mai mult proiectelor DIY,
  • Cu PROTECTA 3 în 1, îndepărtezi rugina, protejezi suprafața metalică și poți da un nou aspect obiectelor – de la verde texturat, la cupru sau aur vechi, 13 culori pot da o nouă viață lucrurilor din casă și grădină.

 În 2020, PROTECTA 3 în 1 aniversează 20 de ani de la apariția produsului pe piată. Peste 11.5 milioane de metri pătrați de suprafețe metalice au fost salvați de rugină în această perioadă prin aplicarea produsului în 2 straturi. De aproape 20 de ani, cel mai important brand al gamei PROTECTA METAL EXPERT de la Policolor S.A. se numără printre soluțiile preferate în combaterea problemelor legate de coroziunea suprafețelor metalice.

Peste 30% dintre clienți și-au alocat mai mult timp proiectelor DIY. Top preocupări: renovarea, combaterea mucegaiului și a ruginei.

Ne-am bucurat că produsul nostru a putut să vină și în întâmpinarea celor care anul acesta, odată cu condițiile speciale de muncă și de viață, au alocat mai mult timp proiectelor de DIY.

Din statisticile noastre, peste 30% dintre clienți și-au alocat mai mult timp pentru întreținerea, reparerea sau recondiționarea obiectelor din casă și din curte, în loc să le arunce. Imediat după nevoia de împrospătare a casei cu vopsea lavabilă, mucegaiul și rugina sunt urmatoarele două cauze care generează lucrări tip DIY sau realizate cu ajutorul meșterilor.

Rugina afectează în fiecare an mii de articole din metal. Tocmai de aceea, trebuie îndepărtată rapid și eficient, folosind mereu produsele potrivite.

 

„PROTECTA METAL EXPERT a dezvoltat de-a lungul timpului o întreagă gamă pentru protecția metalelor de orice tip, ușor și rapid de utilizat, care au reușit să elimine pasul istovitor al îndepărtării inițiale a ruginii, de aici și utilizarea facilă tip do-it-yourself. Produsul se aplică direct pe suprafețe și acționează într-un timp foarte scurt”, declară Alina Neamțu (Policolor Group Brand Manager).

 

În 24 de ore o măsuță ruginită poate deveni un obiect șic de decor

De la garduri, bănci, stâlpi, acoperișuri, până la grătare sau mici obiecte metalice afectate de timp, cu soluțiile potrivite, toate pot începe o viață nouă. Cu siguranță în casa și curtea fiecăruia sunt integrate suprafețe metalice diverse, de la chiuveta din bucătărie, la suportul pentru vase și până la banca din curte sau uneltele pentru grădinărit. În timp, toate acestea pot fi afectate de rugină. Iar de cele mai multe ori durează maximum 30 de minute să aplici direct pe rugină PROTECTA 3 în 1, iar în 24 de ore se produce uscarea integrală și obiectul salvat își recapătă aspectul și funcționalitatea.

Cu pensula sau trafaletul, în funcție de mărimea suprafeței, emailul se aplică ușor, iar pe lângă îndepărtarea ruginei și protecția viitoare a suprafeței metalice, poate contribui și la un look modern al obiectului- 13 culori pot schimba o măsuță de cafea din fier într-un obiect șic verde texturat, aur sau cupru vechi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related