„Șoferi, e timpul ca și noi să ne întoarcem la școală!”

„Șoferi, e timpul ca și noi să ne întoarcem la școală!”

Campanie de promovare a condusului defensiv în trafic lansată de televiziunea HISTORY și Academia Titi Aur.

Anul acesta, școala începe nu doar pentru elevi, dar și pentru șoferi. Televiziunea HISTORY și Academia Titi Aur lansează o campanie de promovare a condusului defensiv în trafic. Săptămânal, pe rețelele de socializare HISTORY România vor fi publicate scurte videoclipuri cu recomandări de condus defensiv, prezentate de însuși campionul național de raliu Titi Aur.

Campania se derulează pe parcursul difuzării în premieră la TV în România ale ultimelor 3 sezoane din emisiunea Top Gear, găzduită de celebrul trio format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May și completat de legendarul ‘The Stig’.

Mai mult, fanii emisiunii Top Gear, care rulează în fiecare joi, de la ora 21:00, vor putea câștiga unul din cele zece cursuri de conducere defensivă oferite de Academia Titi Aur, puse la bătaie săptămânal pe pagina de Facebook HISTORY România.

Deși starea de urgență instituită anul acesta datorită pandemiei COVID-19 a contribuit simțitor la reducerea traficului și implicit a accidentelor de trafic, statisticile sunt în continuare îngrijorătoare. Datele Institutului Național de Statistică arată că pe străzile din România, zilnic mor cinci persoane (ajungând la un total de 1.800 de persoane decedate în fiecare an), 25 de persoane suferă răni grave (8.000 de persoane rănite grav/an) și în jur de 80-90 persoane suferă răni ușoare, ceea ce rezultă în peste 30.000 de persoane rănite pe an. Mai mult, statisticile Comisiei Europene arată că România e în continuare țara din UE cu cei mai mulți morți în accidente rutiere: 96 la 1 milion de locuitori.

 

„Suntem tentați să spunem că nu avem drumuri, nu avem oficiali, nu avem poliție. Niciodată nu spunem că noi, cei de la volan, suntem vinovați. Cel mai important sistem activ din mașină care contribuie la siguranța circulației și la siguranța noastră este cel de la volan, legătura dintre volan și pedale, adică eu, șoferul. Dacă eu voi fi conștient, dacă voi face astfel încât să nu fiu pus într-o situație limită și voi ști să o evit, aceste statistici vor fi îmbunătățite. Vom avea mai puțini morți, mai puțini accidentați, și eu, șoferul, voi fi mai în siguranță”, spune multiplul campion național Titi Aur.

 

Prin această campanie, HISTORY și Academia Titi Aur își dau mâna pentru a-i ajuta pe șoferi să își îmbunătățească stilul de conducere, pentru a preveni accidentele rutiere, precum și pentru a reduce riscul de accident și a îmbunătăți atitudinea în trafic.

Astfel, multiplul campion național la raliuri Titi Aur va prezenta săptămânal sfaturi și tehnici de conducere defensivă, elemente care se regăsesc în partea teoretică a Cursului de Conducere Defensivă Nivelul 1, cel mai complex curs de asemenea tip din România.

În cadrul campaniei vor fi oferite prin concurs 10 vouchere pentru cursuri de conducere defensivă, care se vor desfășura la sediul Academiei Titi Aur, la doar 16 km de Centura Bucureștiului.

Campania se desfășoară în contextul difuzării în premieră și în exclusivitate în România, în fiecare joi, de la ora 21:00, a ultimelor trei sezoane ale emisiunii Top Gear, găzduite de trio-ul renumit, format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May și completat de legendarul ‘The Stig’.

 

Academia Titi Aur este o instituție de educație și cercetare în domeniul siguranței rutiere, înființată în anul 2007, un proiect de 9 milioane euro, finanțat în proporție de 70% cu fonduri europene nerambursabile, prin programul POSCCE, o investiție totală de 12 milioane euro, localizată în șos. București – Târgoviște, nr. 205, sat Cocani, comuna Crevedia, județul Dâmbovița.

Punem la dispoziția clienților noștri o infrastructură de 125.000 mp, din care 80000 mp sunt reprezentați de piste (asfalt, macadam, beton, de diverse aderente), 3 săli de curs cu capacitate maximă de 35 de persoane fiecare, simulatoare rutiere indoor și outdoor (unele dintre ele brevetate), cafenea și restaurant.

În cei 11 ani de funcționare, echipa de traineri specializați ai Academiei Titi Aur formata din 30 de persoane, a instruit peste 65.000 de conducatori auto si a  colaborat cu 450 de companii private sau de stat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related