Au fost desemnați cei patru mici câștigători ai competiției de tenis Kinder Joy of Moving Master din România

Au fost desemnați cei patru mici câștigători ai competiției de tenis Kinder Joy of Moving Master din România

Kinder Joy of Moving Tennis Trophy Master: Tinerii jucători din România vor ajunge în competiția finală pe terenul Rafa Nadal Sports Centre, între 14 – 17 februarie 2021.

Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2020, dedicat copiilor născuți între 2008 și 2011, va fi disputat în Spania, la Masterul Internațional pe terenul Rafa Nadal Sports Centre. Micii jucători sunt invitați să se bucure de joc, de emoții, să trăiască momentele de sport, prietenie și fair-play și să se bucure de pasiunea comună pentru tenis.

La eveniment vor participa finaliștii din 14 țări (Austria, Belarus, Bulgaria, Croatia, Franța, Ungaria, Israel, Italia, Luxemburg, Malta, Polonia, Principatul Monaco, România și Ucraina), care până în acest moment au jucat în 139 de turnee, cu aproximativ 9500 de participanți. România va fi reprezentată de câștigătorii competiției locale: Ana Chindriș și Patrik Boldut (în grupa 10 ani); Andreea Soare și Matei Pecheanu (în grupa 12 ani).

După pauza forțată de anul acesta, Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2020 a reprezentat o ocazie unică de a sărbători bucuria mișcării, cu aceeași formulă câștigătoare ca întotdeauna: meciurile se joacă fără arbitri pentru a-i face pe tinerii jucători să experimenteze un sport corect față de adversarii lor și care își propune să prețuiască încrederea în sine și încrederea în ceilalți, incluziunea, respectul pentru adversar și prietenia. Pentru a aduce la viață conceptul, tinerii jucători de tenis care s-au distins pentru corectitudine în sport au fost premiați cu Trofeul Fair Play la sfârșitul fiecărui turneu.

Proiectul Kinder Joy of moving Tennis Trophy a început în Italia în 2006 de la o idee a fostei jucătoare de tenis Rita Grande în colaborare cu Kinder Joy of moving. Din 2017, a fost adoptat la nivel internațional pentru a ajuta la promovarea unui stil de viață activ în rândul generațiilor mai tinere.

KINDER SUSȚINE CREȘTEREA FERICITĂ prin programul de responsabilitate socială: Kinder Joy of moving.

 

Kinder și bucuria copilăriei
La Kinder, credem că orice copil care este fericit astăzi va deveni un adult mai bun mâine, așa că ne-am propus ca întotdeauna să aducem momente de bucurie mici, dar importante, copiilor și familiilor din întreaga lume. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că, de ani de zile, Kinder și-a asumat și un alt obiectiv important: să aducă bucurie copiilor prin mișcare, încurajând înclinația lor naturală de a fi activi, de a se mișca și de a se juca. 

Kinder și bucuria mișcării
De aceea am inițiat Kinder Joy of moving, un proiect internațional de responsabilitate socială al Grupului Ferrero. Până în prezent, proiectul Kinder Joy of moving a inspirat 4,4 milioane de copii și familiile lor din 34 de țări din întreaga lume să fie activi, să se bucure de mișcare și să-și dezvolte abilitățile într-un mod antrenant și vesel. În centrul proiectului se află convingerea că o atitudine pozitivă față de mișcare îi va face pe copiii de astăzi adulții mai buni de mâine. 
Inițiativele acestui proiect sunt inspirate de Joy of moving : o metodă educațională inovatoare, recunoscută științific. Metodologia Joy of moving își propune să îi inspire pe copii să facă mișcare prin joc, dezvoltând în același timp abilități cheie în patru domenii majore: fitness, dezvoltare motorie, funcție cognitivă și creativitate, abilități pentru viața de zi cu zi. Bucuria mișcării schimbă instinctiv atenția de la performanță la distracție, de la competiție la colaborare. 

Indiferent de joc, lasă bucuria să câștige
Indiferent de disciplina sportivă, de terenul de joc și de nivelul de performanță sau abilitate al copilului, Kinder Joy of moving lasă bucuria mișcării să câștige.

Kinder Joy of moving organizează și sprijină programe de educație fizică în și în afara școlilor, evenimente sportive pentru copii și competiții școlare, cu scopul de a garanta că mișcarea este în primul rând o bucurie pentru copii. Kinder Joy of moving organizează, de asemenea, evenimente multidisciplinare pentru a aduce copiii mai aproape de sport, colaborează cu sportivi și foști campioni pentru a inspira și sprijină proiecte de cercetare axate pe beneficiile unui stil de viață activ.

 Kinder Joy of moving operează în întreaga lume alături parteneri cunoscuți, calificați și experți, inclusiv instituții, ministere, universități, patru Comitete Olimpice, 127 de federații și asociații sportive și ISF (International School Sport Federation).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related