HISTORY difuzează, în exclusivitate, cele mai bune momente din seria documentară „În căutarea monștrilor”

HISTORY difuzează, în exclusivitate, cele mai bune momente din seria documentară „În căutarea monștrilor”

HISTORY difuzează, în exclusivitate, începând din 13 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00, cele mai bune momente din seria documentară „În căutarea monștrilor”, care aduce o perspectivă nouă asupra existenței unora dintre cele mai misterioase creaturi din lume.

De la mitul lui Bigfoot la misterul lui Chupacabra, cele zece episoade din serie explorează povești legendare despre creaturi mitice, care au stârnit imaginația a generații întregi și a căror existență a fost fie contestată, fie susținută cu dovezi mai mult sau mai puțin concludente.

Numărul celor care au pretins că au avut o interacțiune cu astfel de creaturi este foarte mare, însă, până în prezent, s-au efectuat puține cercetări științifice care să aducă lumină asupra relatărilor acestor martori oculari și să delimiteze adevărul de ficțiune.

 

Așadar, seria „În căutarea monștrilor” reunește experți din diverse domenii care prin intermediul unor metode științifice elaborate și a unor echipamente de ultimă generație vor realiza o serie de expediții și cercetări pentru a afla în ce măsură legendele conțin și elemente reale sau dacă sunt doar rodul imaginației. Fiecare episod examinează cele mai relevante dovezi disponibile, de la fotografii și înregistrări video, până la mostre de păr și os, precum și relatări ale martorilor, pentru a putea proba sau infirma existența acestor creaturi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related