Mastercard lansează mymastercard.ro, versiunea digitală a programului Premium & Business

Mastercard lansează mymastercard.ro, versiunea digitală a programului Premium & Business
  • mymastercard.ro este un instrument online dinamic și interactiv, care cuprinde toate tipurile de carduri Mastercard Premium și Business, de la toate instituțiile bancare emitente din România
  • Prin versiunea digitală a Programului Premium & Business, posesorii de carduri Premium pot descoperi rapid și oricând beneficiile oferite de Program

Mastercard lansează mymastercard.ro, platforma digitală dedicată programului Premium & Business, care simplifică accesul posesorilor de card din segmentul Premium la oferte și experiențe de neprețuit, create împreună cu cei peste 115 parteneri de pe piața locală.

De peste 10 ani, programul Premium & Business le oferă deținătorilor de card Mastercard Gold, Platinum, World, World Elite, Business și Corporate, emis în România, oferte și experiențe de neprețuit, ce acoperă o varietate de categorii, precum Fashion, Gourmet, Entertainment, Beauty, Cadouri, Călătorii, Deco și Business & Dezvoltare Personală.

Mymastercard.ro este o soluție dinamică și interactivă, care integrează toate tipurile de carduri Premium și Business din portofoliul Mastercard, de la toate instituțiile bancare emitente de pe piață, pentru a afișa rapid ofertele disponibile pentru fiecare beneficiar, în funcție de cardul pe care îl deține. Clienții Mastercard Premium se bucură de avantaje, odată cu orice plată sigură și rapidă, efectuată cu cardul, la comercianții din program. Platforma mymastercard.ro este disponibilă atât în versiunea desktop, cât și mobil.

 

În noul normal, plătim digital mai des și ne folosim, în general, de instrumente digitale mai mult decât oricând. De aceea, ne-am propus să aducem beneficiile programului Premium & Business mai aproape de clienții noștri Premium, iar mymastercard.ro este locul unde pot descoperi, în orice moment, o diversitate de oferte și experiențe, pe care le-am dezvoltat special pentru ei, alături de partenerii noștri”, a spus Cosmin Vladimirescu (Country Manager Mastercard România și Croația).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related