Pe final de an, Sphera Franchise Group anunță o nouă deschidere – restaurantul KFC Miercurea Ciuc

Pe final de an, Sphera Franchise Group anunță o nouă deschidere – restaurantul KFC Miercurea Ciuc
  • Sphera Franchise Group inaugurează astăzi primul restaurant din județul Harghita, în orașul Miercurea Ciuc
  • Anul acesta, KFC a adăugat în portofoliu 5 noi restaurante la nivel local: Baia Mare Value Center, Vulcan Center - București, Dâmbovița Mall, AFI Palace Brașov și, cel mai recent dintre acestea, Miercurea Ciuc, ajungând astfel la un total de 85 de locații

Sphera Franchise Group încheie anul în curs atingând targetul de expansiune anunțat la începutul anului și asumat inclusiv în condițiile socio-sanitare actuale. Astfel, KFC România își extinde rețeaua de restaurante odată cu deschiderea locației de tip Rural Drive Thru din reședința de județ Miercurea Ciuc.

 

„Expansiunea rețelei de restaurante KFC România reprezintă un obiectiv pe care l-am îndeplinit cu succes în decursul acestui an. Într-un context plin de provocări, în care a fost nevoie să ne readaptăm strategiile din mers și să implementăm măsuri și inovații de la o zi la alta, am încercat să compensăm pierderile cauzate de închiderea la interior a locațiilor. Perspectiva noastră s-a conturat în jurul unui scop comun, acela este de garanta un mediu sigur atât pentru clienți, cât și pentru angajați, în care să putem desfășura operațiuni conforme cu standardele internaționale și totodată adaptate condițiilor locale. Ne bucurăm să anunțăm inaugurarea restaurantului KFC Miercurea Ciuc, o nouă locație unde consumatorii noștri se vor putea bucura de produsele lor preferate”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Restaurantul de tip Rural DT KFC Miercurea Ciuc funcționează în intervalul orar 10:00 – 21:00, în deplină conformitate cu normele impuse de autoritățile locale. Locația are o suprafață utilă de peste 300 mp, este situată la adresa Strada Iancu de Hunedoara nr. 26 și pune la dispoziția clienților 54 de locuri la interior și 24 pe terasă.

Pentru a se alinia cu rigurozitate actualelor măsuri de siguranță, angajații din restaurante sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, clientii au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii.

În prezent, clienții pot să comande în regim drive thru (direct din mașină, la o fereastră dedicată),  take away, dar au și posibilitatea de a servi masa în incinta restaurantului, respectând normele de siguranță, până la noi directive din partea autorităților.   

Odată cu deschiderea primei locații din județul Harghita, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 40 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Manager (Director Restaurant) și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related