Magia sărbătorilor de iarnă este mai aprope cu aranjamentele de la FlorăriaMobilă.ro

Magia sărbătorilor de iarnă este mai aprope cu aranjamentele de la FlorăriaMobilă.ro

Anul acesta, acasă a căpătat noi valențe... a fost, pe rând, birou, restaurant pentru o ieșire online cu prietenii, sală de sport... dar #AcasădeCrăciun rămâne neschimbat.

De Sărbători, bradul de Crăciun, bradul este în rolul principal în materie de decorațiuni. Împodobitul acestuia este cel mai îndrăgit obicei de sărbători, iar mirosul puternic și inconfundabil care împânzește întreaga casă și care reușește să adune toți membrii familiei în jurul său face ca întreaga atmosferă de acasă să devină cu adevărat magică.

Până de curând, împodobirea bradului și decorarea casei cu ghirlande și alte decorațiuni festive era un moment la care participau familia și prietenii apropiați. Anul acesta însă, prezența fizică a celor dragi va fi mult mai restrânsă... dar magia Sărbătorilor de iarnă poate rămâne la fel cu ajutorul echipei FlorăriaMobila.ro. Chiar dacă nu poți vizita persoanele dragi, le poți trimite un gând bun printr-un cadou inedit: aranjamente florale festive, coronițe de Crăciun cu elemente naturale, ghirlande și alte aranjamente care vor crea magia și parfumul specifice Sărbătorilor de Iarnă. Promisiunea florăriei online este de a aduce în locul tău atmosfera de Crăciun în casele celor apropiați.

Colecția de anul acesta este formată din brazi impodobiți, coronițe de Crăciun cu accesorii de lemn, globuri sau flori naturale, flori în cutii elegante în nuanțe de alb, roz pal, roșu intens, dar și buchete de flori și aranjamente perfecte pentru masa tradițională de Crăciun și Anul Nou. Pentru un plus de spectaculozitate, aranjamentele pot fi comandate în vaze tip statuie Venus, în ediție limitată de Crăciun în culori de roșu și verde. Comenzile se realizează online.

„Anul 2020 este unul pe care nu îl vom uita cu siguranță prea curând. Acest an a schimbat tuturor percepția a ceea ce înseamnă casă/acasă și ne-a făcut să ne raportăm complet diferit la realitatea pe care o știam. Acasă a devenit  locul în care lucrăm, dar și spațiul în care ne petrecem timpul liber. Și pentru că Sărbătorile se aproprie cu pași repezi, FlorăriaMobilă.ro este partenerul pe care te poți baza în orice moment pentru a decora casa.Cu doar un click, aranjamentele de Crăciun ajung la cei care le comandă în doar câteva ore, iar aranjamentele vor anima întreaga casă spre bucuria tuturor membrilor familiei.”,a punctat Titel Botogan (Owner FlorariaMobila.ro)                    

Cu o experiență de 7 ani pe piața din România, Florăriamobilă.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale cu livrare rapidă. Fiecare comandă este reconfirmată prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related