Andreea Remețan, Lidia Buble și Dani Oțil te invită la Huawei Experience Quest: o campanie dedicată tuturor consumatorilor cu premii atractive de sărbători marca Huawei

Andreea Remețan, Lidia Buble și Dani Oțil te invită la Huawei Experience Quest: o campanie dedicată tuturor consumatorilor cu premii atractive de sărbători marca Huawei

La final de 2020, Huawei Consumer BG lansează o ultimă provocare online și offline pentru iubitorii de tehnologie: Huawei Experience Quest. În perioada 30 noiembrie – 31 decembrie, Andreea Remețan, Lidia Buble și Dani Oțil își vor pune comunitățile la încercare printr-o provocare plină de indicii care pot duce la câștigarea unuia dintre premiile performante puse la bătaie de Huawei: căștile HUAWEI FreeBuds Pro, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 2 Pro și smartphone-ul vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro.

Huawei Experience Quest: Cele mai performante premii pe care le poți câștiga de sărbători

Pentru Huawei, anul 2020 a fost unul cu rezultate pozitive și noi lansări de produse performante de care iubitorii de tehnologie se pot bucura: fie că vorbim de smartphone-uri, wearables sau produse din zona de PC and Tablet.

Huawei Experience Quest pune la bătaie o serie de produse flagship, recent lansate pe piața din România, ce dispun de o gamă largă de caracteristici premium pe care utilizatorii sunt invitați să le descopere:

  • HUAWEI Freebuds Pro, noile căști HUAWEI True Wireless Stereo (TWS), oferă un design rafinat, o calitate excelentă a sunetului și confort de lungă durată, alături de o tehnologie inovatoare și unică de anulare activă a zgomotului, care îi va încânta, cu siguranță, pe consumatorii moderni.

 

  • HUAWEI WATCH GT2 Pro este un smartwatch minimalist, confortabil și robust în același timp. Smartwatch-ul oferă peste 100 de moduri de activități sportive. Acestea includ moduri sportive noi precum schiul, schiul de fond, snowboarding-ul și golful. În scenariile de gestionare a sănătății, HUAWEI WATCH GT 2 Pro suportă monitorizarea ritmului cardiac pe 24 de ore, în repaus, notificări pentru ritm cardiac anormal, urmărirea științifică a somnului, monitorizarea stresului pe tot parcursul zilei și detectarea saturației oxigenului din sânge (SpO2).

 

  • HUAWEI Mate 40 Pro îmbină designul emblematic, tehnologia inovatoare și precizia. Designul fără compromisuri al ecranului HUAWEI 88° Horizon oferă un afișaj captivant într-un pachet compact. Telefonul surprinde prin calitatea ireproșabilă a camerelor, sistemul fiind proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă și se bucură de inovații ale obiectivului cu unghi ultra larg, cameră principală puternică de înaltă definiție și teleobiectiv impresionant.

 

Huawei Experience Quest: Cum te poți înscrie în competiție?

Primul pas pentru ca un utilizator să poată face parte din Huawei Experience Quest este să fie conectat la Social Media. Destul de simplu, nu-i așa? Acesta trebuie să îi urmărească pe Lidia Buble, Andreea Remețan și Dani Oțil pe conturile lor de Instagram pentru a rămâne la curent cu toate etapele competiției, iar indiciile nu vor ezita să apară. Cei trei influenceri vor posta tips and tricks despre premiile campaniei și informații utile desre cum acestea pot fi câștigate.

Cu fiecare indiciu primit, participanții sunt cu un pas mai aproape de noile produse Huawei. Dacă aceștia consideră că au descifrat codul, îl pot încerca mergând în magazinul Huawei Experience Store, din Băneasa Shopping City, acolo unde sunt expuse cele trei premii. Fiecare utilizator are la dispoziție trei încercări pentru a descifra misiunea și a introduce codul corect.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului găsești aici.

Tot ce rămâne de făcut acum este ca participanții să își urmărească influencerii preferați pe Instagram și să accepte provocarea Huawei Experience Quest pentru a câștiga premii pe măsură.
Mult succes!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related