Moş Crăciun se adaptează vremurilor și este LIVE în misiune cu copiii, online

Moş Crăciun se adaptează vremurilor și este LIVE în misiune cu copiii, online

Cum să-i spui lui Moș Crăciun să stea departe de copii și să-i iei bucuria de a se întâlni cu ei ca să-i povestească ce-și doresc să descopere sub brad în dimineața de Crăciun? Anul acesta nu se poate o întâlnire fizică, dar asta nu înseamnă că nu există soluții. Trebuie doar un strop de magie, așa că spiridușii BestJobs îi sar în ajutor și pun la treabă magia tehnologiei ca să-l ajute să vină printre copii pe… Zoom și Facebook.

Miile de gânduri şi dorinţe așternute și anul acesta pe hârtie, cu destinaţia Laponia, au ajuns deja la darnicul Moș, care și-a rezervat o zi întreagă pe care să o petreacă online cu copiii.

Așa că marți, pe 22 decembrie, de la ora 9.00 la 18.00, e gata să se vadă cu prichindeii. Din fața monitorului, Moșul va citi povești, va interacționa cu copiii, le va răspunde la întrebări, îi va pune la încercare cu ghicitori și îi va bucura și cu tot felul de jocuri.

În tot acest timp în care Moș Crăciun promite să-i țină ocupați pe cei mici, părinții pot lucra în liniște sau se pot ocupa de pregătirile pentru Crăciun.

Întâlnirea cu Moș Crăciun pusă la cale de BestJobs, în parteneriat cu Bookster, este deschisă tuturor copiilor. Tot ce trebuie să facă este să intre pe Zoom sau să urmărească streaming-ul live pe pagina BestJobs de pe Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related