CES 2021: L'Oréal prezintă L'Oréal Water Saver, o tehnologie pentru îngrijirea sustenabilă a părului în saloanele de coafură și acasă, dezvoltată împreună cu Gjosa

CES 2021: L'Oréal prezintă L'Oréal Water Saver, o tehnologie pentru îngrijirea sustenabilă a părului în saloanele de coafură și acasă, dezvoltată împreună cu Gjosa

L’Oréal prezintă ultima sa inovație „beauty tech” în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2021: L’Oréal Water Saver (dispozitivul pentru economisirea apei), un sistem pentru îngrijirea sustenabilă a părului în saloanele de coafură și acasă. Dezvoltată împreună cu Gjosa, inovația transformă modul în care ne spălăm și ne îngrijim părul: cantitatea de apă folosită este redusă, în același timp, experiența este îmbunătățită, iar eficiența îngrijirii părului crescută, datorită noilor tehnologii avansate.

Un ritual de frumusețe prețuit deja de generații, șamponarea părului la salon devine acum o experiență mai sustenabilă, prin lansarea L'Oréal Water Save. Tehnologia sa inovatoare reduce consumul de apă cu până la 80%. Experiența tradițională de șamponare este transformată prin combinarea unei tehnologii puternice de optimizare a apei cu folosirea unor produse de îngrijire a părului ale brandurilor L’Oréal Professionnel și Kérastase, special concepute, care sunt direct încorporate în fluxul de apă.

 

Credem că este responsabilitatea noastră la L'Oréal de a contribui la conservarea resurselor naturale ale planetei. Fiecare picătură de apă este prețioasă, iar prin noua noastră tehnologie facem ca fiecare picătură de apă să conteze”, a declarat Nicolas Hieronimus, director executiv adjunct L'Oréal Group. „L’Oréal Water Saver reprezintă o nouă etapă în ambiția noastră de a fi o companie beauty-tech, aceea de a  le oferi consumatorilor o experiență de frumusețe personalizată excepțională, în timp ce integrăm angajamentele de dezvoltare în toate aspectele activității noastre.”

 

L’Oréal Water Saver a fost creat în urma parteneriatului dintre L’Oréal Technology Incubator și compania elvețiană de inovare durabilă Gjosa. A rezultat astfel primul produs de acest fel, care combină moștenirea obținută de L'Oréal după un secol de expertiză în știința formulării produselor cosmetice cu tehnologia de optimizare a apei creată de Gjosa și inspirată de principiul de fracționare utilizat în motoarele rachetelor. Picăturile de apă se ciocnesc una de alta conform unei direcții definite și unei distribuții uniforme. Acest fapt le reduce dimensiunea și le mărește viteza, asigurându-i astfel fiecărei picături de apă cea mai bună utilizare în procesul șamponării părului, facilitând în același timp clătirea șampoanelor, balsamurilor și a altor produse de îngrijire.

Caracteristicile revoluționare ale noului dispozitiv L’Oréal Water Saver:

  • O viteză mare a apei și o reducere cu până la 80% a consumului de apă, în comparație cu spălarea convențională: dispozitivul L’Oréal Water Saver consumă doi litri de apă pe minut, față de standardul de uz casnic de opt litri, fără diferențe semnificative de presiune.
  • Tehnologia brevetată de aplicare, pentru o experiență nouă a îngrijirii părului: prin infuzarea direct în fluxul de apă a produselor de îngrijire a părului special concepute și micronizate, L’Oréal Water Saver generează picături de 10 ori mai mici, pentru o absorbție mai bună și o clătire mai rapidă.
  • Un tablou de bord și raportarea impactului: datele privind economisirea apei și a costurilor sunt monitorizate într-un tablou de bord însoțitor, care le furnizează proprietarilor saloanelor un istoric al tratamentelor utilizate, în plus față de monitorizarea reducerii consumului de apă, a energiei și a costurilor.

 

Activitatea noastră din ultimul deceniu la L’Oréal Technology Incubator s-a concentrat pe îmbinarea frumuseții cu tehnologia. Ne dedicăm reinventării experiențelor de frumusețe pentru a obține rezultate mai bune, mai eficiente și mai personalizate pentru consumatorii noștri. L'Oréal Water Saver este bazată pe o tehnologie de ultimă oră, însă ce este și mai important este faptul că transformă experiențele consumatorilor noștri în momente unice, care îi inspiră”, a declarat Guive Balooch, Președinte al L’Oréal Technology Incubator.

 

L’Oréal Water Saver este rezultatul unui parteneriat exemplar și exclusiv, care combină o moștenire veche de un secol de inovații în domeniul îngrijirii părului cu tehnologia de ultimă oră. Reprezintă o nouă experiență sustenabilă pentru consumatori, pe care suntem foarte nerăbdători să o vedem lansată în întreaga lume,”,  a declarat Amin Abdulla, co-fondator Gjosa.

 

Dispozitivul L’Oréal Water Saver este deja disponibil în saloane L’Oréal din New York și Paris; lansarea globală va avea loc în perioada 2021 - 2022. Este estimat ca în următorii câțiva ani L'Oréal Water Saver să fie disponibil în mii de saloane, rezultând economii de apă remarcabile de până la aproape patru miliarde de litri de apă pe an. Un dispozitiv destinat uzului casnic va fi lansat ulterior.

Mai multe știri de la CES 2021 din partea L’Oréal:

L’Oréal anunță, de asemenea, comercializarea premiatei tehnologii Perso. Prezentat în cadrul ediției CES din 2020, Perso este un gadget bazat pe inteligență artificială și cea mai bună inovație în personalizarea frumuseții de acasă.  

Astăzi, L’Oréal lansează Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure Powered by Perso, primul  dispozitiv de acest fel, care permite personalizarea rujurilor de acasă. Dispozitivul elegant, alimentat de inteligență artificială și dezvoltat de L’Oréal Technology Incubator, folosește cartușele de culoare iconice ale brandului - roșu, nud, portocaliu sau fucsia. Utilizatorii dispozitivului Perso pot crea mii de nuanțe personalizate ale rujului YSL Velvet Cream Matte Finish, printr-o singură atingere. Pentru început, o ediție limitată a dispozitivului revoluționar va fi disponibilă în Statele Unite ale Americii, la prețul de 299 de dolari, prin înregistrare la yslbeauty.com/rouge-sur-mesure, cu livrare la începutul primăverii 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related