Massachusetts Mutual Life Insurance Company Intră in România cu Birouri în București si Cluj-Napoca

Massachusetts Mutual Life Insurance Company Intră in România cu Birouri în București si Cluj-Napoca

MassMutual, companie listată în FORTUNE 500® intră în România și caută profesioniști IT de top pentru a dezvolta două centre de servicii globale. 

Un lider al industriei asigurărilor de viață din SUA, Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), a anunțat astăzi deschiderea a două Centre Globale de Servicii în România, situate în Orhideea Towers în București și în Record Park în Cluj-Napoca. Ambele birouri sunt poziționate în zone menite să atragă profesioniști din industria IT&C, suplimentând eforturile de recrutare în domeniul tehnologiei, din Statele Unite.

MassMutual a fost fondată in 1851 cu un singur scop: să ajute oamenii să iși asigure viitorul și să îi protejeze pe cei dragi. Pentru aproape 170 de ani, societatea mutuală de asigurări de viață a acționat în favoarea membrilor săi și a deținătorilor de polițe, oferind clienților o gamă largă de produse și servicii financiare. În 2020 MassMutual s-a clasat pe locul 89 în topul FORTUNE 500.

Evoluția digitală a MassMutual este deja în curs de desfășurare, concentrându-se pe satisfacerea nevoilor clienților. România a fost destinația aleasă pentru deschiderea acestor centre în urma unei analize de piață care a indicat un nivel solid al forței de muncă, alături de poziționarea ca hub de tehnologie în continuă ascensiune.

 

“Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România. “Asteptăm cu nerăbdare să ne creștem echipele locale din București și Cluj, pentru a ajuta MassMutual să iși mențină poziția de lider inovator al industriei. Cu expertiza care susține pozitia noastră de lider tehnologic din Statele Unite, sperăm să devenim unul dintre cei mai doriți angajatori din România, contribuind în același timp la creșterea economiei regionale.

 

MassMutual România recrutează pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, și cloud engineering. Ambele birouri din România sunt operate de către MassMutual, iar recrutarea va completa echipa  în continuă creștere existentă în Statele Unite.

Biroul din București, situat la ultimul etaj al Orhideea Towers este un spațiu de 1.300 de metri pătrați, cu un design care pune accent pe inovație și sustenabilitate. El a fost dezvoltat de către CA IMMO in Bucuresti și asistat de către compania de consultanță imobiliară Griffes. Acesta oferă o vedere panoramică asupra orașului și o poziționare excelentă în cadrul noului pol de afaceri din zona de Centru-Vest a Bucureștiului, vis a vis de stația de metrou Grozăvești și aproape de campusul Universității Politehnica. Deja recrutăm activ pentru biroul din Cluj-Napoca ce va fi deschis în februarie 2021. Acesta este dezvoltat de către Speedwell și este amplasat în Record Park, în proximitatea centrului orașului.

 

“Suntem nerăbdători să îi primim pe viitorii noștri colegi la MassMutual România”, a spus Arthur Riel, Head of Core Technology la MassMutual. “Suntem încrezători în calitatea talentului de aici – o forță de muncă matură și cu o puternică înțelegere a tehnologiei și a afacerilor va ajuta MassMutual să iși atingă obiectivele de inovație.”

 

MassMutual are în prezent 6.000 de angajați în Statele Unite și a fost în mod constant clasată de către Institutul Etisphere în topul World’s Most Ethical Companies,  în topul World’s Most Admired Companies de catre FORTUNE®2, iar de către Forbes în topul America’s Best Employers for Diversity.

 

MassMutual este un lider al industriei de asigurări mutuale de viață, care acționează în favoarea membrilor săi și a deținătorilor de polițe. Fondată în 1851, compania a fost în mod constant ghidată de un scop consecvent: noi ajutăm oamenii să își protejeze atat viitorul lor, cât și pe cel al celor dragi. Cu un focus pe a livra valoare pe temen lung, MassMutual oferă o gamă largă de produse și servicii de protecție, acumulare de capital, gestionarea averii și pensii private.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related