Tailent și Aliant vor să „angajeze” roboți software inteligenți în toate companiile mici și mijlocii din România care au nevoie să elimine procese repetitive și ineficiente

Tailent și Aliant vor să „angajeze” roboți software inteligenți în toate companiile mici și mijlocii din România care au nevoie să elimine procese repetitive și ineficiente
Mario Popescu, Tailent (stanga) si Bogdan Ciubotaru, Aliant (dreapta

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent, specializat în dezvoltarea de roboți software care permit companiilor să automatizeze și să eficientizeze o plajă largă de procese operaționale și să ofere astfel echipei existente posibilitatea să se concentreze pe activități mai relevante, democratizează accesul la soluțiile inteligente de tip Robot Process Automation (RPA) printr-un parteneriat tehnologic cu Aliant, companie specializată în proiectarea și integrarea de soluții de infrastructură și principalul distribuitor de soluții Xerox pe piața din România.

Împreună cu Aliant, Tailent aduce tehnologiile inovatoare de automatizare RPA mai aproape de companiile mici și medii, care caută să-și transforme business-ul prin intermediul tehnologiei și să eficientizeze procese operaționale repetitive cu ajutorul roboților software inteligenți. Cu Tailent Automation Platform companiile pot integra în activitatea lor roboți software programați special pentru acțiuni specifice din domeniul lor și îi pot gestiona ușor în fluxul operațional.

 

„Tailent Automation Platform este o soluție eficientă și accesibilă către un ecosistem inovator care oferă companiilor din orice domeniu noi oportunități de business prin dezvoltarea de roboți software inteligenți și, în același timp, mai multă flexibilitate. Roboții software sunt creați specific pentru procese repetitive sau redundante, într-un context în care companiile mici și medii au nevoie mai mult ca oricând să se concentreze pe activitățile relevante din business, și sunt gata să fie puși la treabă imediat, grăbind procesul de transformare digitală și contribuind la creșterea productivității”, explică Mario Popescu, CEO Tailent.

 

Roboții software inteligenți ajută companiile să-și atingă obiectivele de automatizare, atât pentru acțiuni simple, dar consumatoare de timp, cât și pentru acțiuni complexe și costisitoare, care pot fi optimizate prin intermediul tehnologiei. Deși percepuți ca o soluție pentru companiile mari și foarte mari, roboții software au eficiență dovedită în organizații mici și medii, cu integrare flexibilă și scalabilă în business.

 

„Parteneriatul cu Tailent înseamnă un nou capitol de consolidare a direcției către transformare digitală. Început în ultimii ani cu o trecere de la vânzarea de echipamente către Managed Services, Infrastructure-as-a-Service și IT/Integration/Support services, următorul pas, nu doar logic, dar și cerut de piață, este automatizarea proceselor de business. Astfel, împreună cu Tailent, putem deservi nevoia de automatizare a companiilor din România prin soluții și tehnologii RPA inovatoare, bazate pe o expertiză și eficiență dovedită”, a spus Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer la Aliant.

 

Soluțiile Tailent sunt deja utilizate cu succes de companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale. Tailent este în prezent în plin proces de extindere atât pe plan local, prin parteneriate strategice cum este cel cu Aliant, cât și pe plan internațional, prin lansarea pe noi piețe din Europa, SUA și Asia.

 

Tailent (ex Mission Critical) este un start-up românesc fondat în București. Compania dezvoltă tehnologii inovatoare de automatizare (RPA) care schimbă modul în care oamenii muncesc și fac business ajutând companiile să-și realizeze scopurile de automatizare. Tailent oferă o alternativă mai aproape de așteptările clienților: mai rapidă și mai convenabilă introducând Tailent Automation Platform (TAP). 

 

Fondată în 1992, Aliant a câștigat încrederea clienților săi printr-o preocupare constantă de a identifica și implementa soluții de business și servicii customizate, având în același timp un focus în zona de inovație IT. Aliant este integrator de tehnologii și servicii adaptate nevoilor de business cu obiectiv de creștere a performanței prin transformarea digitală a afacerilor. Printre partenerii cu care compania colaborează activ se numără Xerox, Microsoft, Lenovo, Fujitsu, Dell, Fortinet și Bitdefender.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related