Electronic Arts anunță extinderea EA SPORTS FIFA pe multiple platforme la nivel global

Electronic Arts anunță extinderea EA SPORTS FIFA pe multiple platforme la nivel global

Electronic Arts a anunțat astăzi prelungirea licenței UEFA pentru mai mulți ani, garantând, astfel, că cel mai bun fotbal de club rămâne exclusiv pentru EA SPORTS. EA extinde accesul la jocuri video de fotbal prin intermediul mai multor proiecte în curs de dezvoltare și prin oferirea posibilității de descărcare gratuită a FIFA Online 4 pentru PC unui numar de 80 de milioane de potențiali jucători din peste 15 noi țări. În plus, franciza va fi lansată pentru prima dată pe Stadia, EA SPORTS FIFA 21 devenind disponibil pentru Stadia începând cu 17 martie.

Această extindere vine în contextul creșterii susținute și succesului francizei EA SPORTS FIFA. EA SPORTS FIFA 21 a fost cel mai bine vândut joc din Marea Britanie în 2020, este unul dintre cele mai populare jocuri din întreaga lume, iar franciza EA SPORTS FIFA a vândut până acum peste 325 de milioane de unități pe parcursul existenței sale.

 

„Viziunea noastră este de a crea cea mai autentică, socială și conectată experiență de fotbal, aducând jocurile noastre pe mai multe dispozitive, în mai multe țări și la mai mulți fani din întreaga lume”, a spus DJ Jackson, vicepreședinte, EA SPORTS Brand. „EA SPORTS continuă să schimbe rapid modul în care fanii consumă sport, ridicând fotbalul de la o experiență pasivă și programată la una interactivă, accesibilă în orice moment. EA SPORTS face tot posibilul pentru a conecta în continuare jucători, sportivi, cluburi și ligi și pentru a dezvolta iubirea față de fotbal la nivel global".

 

UEFA și EA SPORTS sunt două dintre cele mai mari nume din fotbalul internațional, sinonime cu inovația, competitivitatea și angajamentul de a dezvolta unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Până acum au fost jucate peste 150 de milioane de minute de fotbal UEFA Champions League în jocurile EA SPORTS FIFA pe consolă și PC. Noua prelungire a licenței conferă ecosistemului EA SPORTS FIFA drepturi exclusive asupra UEFA Champions League, precum și UEFA Europa League și UEFA Super Cup. Parteneriatul este, de asemenea, pregătit pentru a contribui la dezvoltarea eChampions League, un turneu ce face parte integrantă și importantă din programul competitiv EA SPORTS FIFA Global Series.

Experiența FIFA Online 4, ce poate fi descărcată în mod gratuit pe PC, este jucată la scară largă în Asia și va fi disponibilă pentru prima dată în Rusia, Polonia, Turcia și multe alte țări, aducând jocul la dispoziția a zeci de milioane de fani pasionați de fotbal. EA SPORTS FIFA 21 se lansează pentru Stadia pe 17 martie și le va permite jucătorilor să joace instantaneu jocurile video preferate pe ecranele pe care le dețin deja.

Telefoanele mobile rămân cea mai populară platformă de jocuri din lume, iar EA SPORTS are șase proiecte pentru această platformă în lucru, ce vor oferi noi modalități de a juca pentru toată lumea. Mai multe detalii despre aceste experiențe de fotbal pentru telefonul mobil vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related