Rețeaua PENNY se extinde cu un nou magazin în județul Suceava

Rețeaua PENNY se extinde cu un nou magazin în județul Suceava

Planul de expansiune al discounterului PENNY România continuă prin deschiderea unui nou magazin în Dumbrăveni, județul Suceava. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 279 de magazine.

Magazinul PENNY din Dumbrăveni, județul Suceava are o suprafață totală de 854,67 m2 și patru case de marcat. Cei 14 angajați îi așteaptă pe clienți la cumpărături de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:30 – 21:00 și duminica între 8:00 și 19:00. Totodată, magazinul dispune de 61 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Design-ul noului magazin din Dumbrăveni, județul Suceava, este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Fiecare nou magazin din rețeaua PENNY integrează toate elementele identității vizuale PENNY Punct și ale conceptului de comunicare „Economisim bani, nu dragoste.”

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related