Leo Messi, Ianis Hagi, Paul Pogba și Lieke Martens dau startul campaniei Lay’s pentru noul sezon UEFA Champions League

Leo Messi, Ianis Hagi, Paul Pogba și Lieke Martens dau startul campaniei Lay’s pentru noul sezon UEFA Champions League

Când strigăm “Gooooool!!!” ne gândim automat și la Lay’s, lider în Macrosnacks, la nivel global și pe piața locală de chipsuri din cartofi, care a susținut fotbalul internațional și local de-a lungul timpului prin diverse acțiuni. Anul acesta, prin noua campanie conturată în jurul unor nume sonore ale fotbalului masculin – Lionel Messi, Ianis Hagi și Paul Pogba, respectiv feminin – Lieke Martens, Lay’s își propune să recreeze, în lipsa prezenței pe stadioane, atmosfera și energia peluzelor chiar în casele oamenilor.

Cu acest prilej, sunt readuse în atenția fanilor cele două platforme globale ale brandului - Men's and Women's UEFA Champions League.

Lay’s și fotbalul formează o echipă perfectă atât pe teren, cât și în afara lui, într-un parteneriat de tradiție. Anul acesta, având în vedere contextul atipic, rolul brandului este acela de a construi legături emoționale și de a recrea bucuria de pe stadion în casele tuturor pasionaților de fotbal, printr-un proiect cu numeroase componente interactive. Campania „Deschide Lay’s. Începe meciul!” este susținută la nivel global de către Leo Messi, de șase ori câștigător al Balonului de Aur, campionul mondial Paul Pogba și Lieke Martens - câștigătoarea UEFA Women’s Player în 2017, iar pe plan local de Ianis Hagi - campion cu Glasgow Rangers în Scoția anul acesta.

„Deschide Lay’s. Începe meciul!” debutează la începutul lunii aprilie și îl va avea “la centru” și pe fotbalistul Ianis Hagi, într-o serie de proiecte TV și digital, pe canalele proprii de brand (Facebook, Instagram, YouTube) și pe paginile oficiale ale jucătorului, precum și în comerțul tradițional, modern și online, prin activări cu premii pentru consumatori.

Acțiunea spotului TV se desfășoară într-o arenă inedită – apartamentul, unde îi vedem pe Messi și Martens dând startul meciului printr-o pasă către audiență, încurajând publicul să iasă pe balcon pentru a se bucura de fotbal împreună, în fața unui ecran imens. Atras de sunetul irezistibil creat de deschiderea unei pungi de chipsuri Lay’s, Pogba își întrerupe încălzirea dinaintea meciului și se alătură mulțimii, iar Ianis Hagi, fascinat de atmosfera creată, își ia mingea și se bucură de fotbal savurând Lay’s. 

„A fost o filmare foarte interesantă, ținând cont că echipa de coordonare era în România, iar eu în Glasgow, la 3.000 de km distanță. Dar a fost distractiv și este o plăcere să colaborez cu Lay’s. Sunt bucuros că fac parte din această campanie și sper că și fanii îi vor aprecia mesajul. Ce vă mai pot spune e să fiți atenți la paginile mele de social media: vă așteaptă câteva surprize pregătite împreună cu Lay's!”, a declarat Ianis Hagi.

 

„Fotbalul este unul dintre cele mai mari sporturi din lume datorită puterii de a uni, conecta și aduce bucurie, mai ales în această perioadă. Mă bucur că, alături de Lay's, pot transmite mai departe acest mesaj prin intermediul unor inițiative inedite.”, a declarat Lionel Messi.

 

„Campania „Deschide Lay's. Începe meciul!” este rezultatul unui mix perfect de componente: un brand îndrăgit, o pasiune atemporală – fotbalul, nume reprezentative pentru acest sport - Leo Messi, Ianis Hagi, Paul Pogba, Lieke Martens și o echipă profesionistă și talentată. Toate acestea plasate într-un context special, unde lucrurile se puteau schimba foarte rapid. Pentru majoritatea dintre noi, acest proiect a reprezentat o premieră, filmarea a avut loc la Glasgow, online, cu suport local; suntem nerăbdători să lansăm această campanie în România și să ne bucurăm din nou de fotbal.”, a spus Alexandra Burdulea, Brand Manager Lay's. 

Noua campanie dedicată fotbalului dezvoltată de Lay's include un spot TV și radio, outdoor, comunicare online și în social media, activări pentru consumatori în comerțul tradițional, modern și online și se derulează în perioada aprilie – mai 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

SectiuneBranded


Related