Burger King, primul restaurant cu servire rapidă din România care introduce în meniul său produse Plant-Based

Burger King, primul restaurant cu servire rapidă din România care introduce în meniul său produse Plant-Based

Plant-Based Whopper și Plant-Based Nuggets sunt aici!

Burger King România anunță că mult așteptatele produse Plant-Based – Plant-Based Whopper & Plant-Based Nuggets - au ajuns și în România. Noile produse se adresează fanilor Burger King și flexitarienilor care preferă produsele fără carne dar încă își doresc să simtă gustul și consistența cărnii. Acestea pot fi găsite în toate cele șase restaurante Burger King din București, dar și pe platformele de delivery.

 

Plant Based Whopper – 0% carne, 100% gust

Plant-Based Whopper, noul produs intrat în meniul Burger King România, este făcut pe grătar cu flacără, carnea fiind înlocuită cu ingrediente pe bază de plante, cu roșii, salată proaspătă, maioneză, ketchup, castraveți murați și ceapă feliată, totul într-o chiflă cu semințe de susan. Noii burgeri, gătiți pe binecunoscutele grătare Burger King, au toată savoarea dată de grătarul cu flacără pe care clienții deja o cunosc și o iubesc de la celebrul Whopper.

 

Plant Based Nuggets – 0% pui, 100% gust

Plant-Based Nuggets arată ca originalele nuggets și au același gust, însă fără urmă de pui. Noile Plant-Based Nuggets de la Burger King nu sunt în niciun caz mai prejos decât cele din carne când vine vorba de gust și oferă clienților o alternativă fără carne la King Nuggets. Crusta aurie învelește delicat nugget-ul din soia, care oferă o experiență deosebit de crocantă.

 

Burger King urmărește noile tendințe și ascultă de cerințele clienților săi. Produsele Plant-Based reprezintă o alternativă gustoasă pentru toți cei care își doresc să experimenteze produse fără carne, dar care vor să se bucure în continuare de gustul incomparabil al produselor noastre vedetă. Vom lăsa produsele Plant-Based să vorbească de la sine și să vedem dacă fanii noștri pot face diferența!”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

 

Plant-Based Whopper și Plant-Based Nuggets au fost concepute împreună cu The Vegetarian Butcher, un specialist în dezvoltarea produselor de tip Plant-Based. Cele două companii s-au reunit pentru a crea produse care ar putea schimba industria QSR pentru totdeauna.

Pentru pregătirea produsului Plant-Based Whopper este folosit același grătar ca pentru restul produselor din carne de vită. Maioneza conține gălbenuș de ou.

Noile produse Plant-Based vor fi disponibile în toate restaurantele din România, începând cu luna aprilie, pentru a oferi clienților și fanilor Burger King o alternativă fără carne.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related