Noutăți în gama LEGO® VIDIYO™, dezvoltată de Grupul LEGO și Universal Music Group

Noutăți în gama LEGO® VIDIYO™, dezvoltată de Grupul LEGO și Universal Music Group

Opțiuni creative nelimitate cu noile Stage Models, BeatBoxes și o gamă nouă de Bandmates.

Grupul LEGO și Universal Music Group (UMG) au lansat astăzi noi produse LEGO® VIDIYO™: două BeatBoxes, 12 Bandmates, și cinci Stage Models unice. Aceste noi adiții fac lumea LEGO VIDIYO să devină și mai distractivă, amplificând varietatea genurilor muzicale, a efectelor speciale și a setărilor de scenă, pentru noi fundaluri perfecte în videoclipurile create.

Lansat în ianuarie 2021, LEGO® VIDIYO™ reprezintă o experiență interactivă și inovatoare de creare de conținut video, care îi ajută pe cei mici să dea frâu liber imaginației. Fiind un mod nou de joacă, bazat pe AR, LEGO® VIDIYO™ le permite copiilor să regizeze, să producă, să joace în propriile videoclipuri și ulterior să le distribuie, folosind melodii din întreaga lume, ale artiștilor din topurile UMG.

 

Modele de scenă din cărămizi

Cinci modele de scenă au fost anunțate astăzi, compatibile cu diverse genuri BeatBox: Candy Castle Stage, Robo HipHop Car, K-Pawp Concert, Punk Pirate Ship și nu în ultimul rând, The Boombox, un decor de scenă perfect pentru spectacole sclipitoare, fiind totodată la fel de distractiv precum un casetofon clasic portabil. Prin noile modele de scenă copii descoperă nu doar un fundal construibil, ci și noi fundaluri digitale și difuzoare ce pot fi personalizate în cadrul videoclipurilor.  

 

„Ne bucurăm să dezvăluim aceste noi modele de scenă, parte din gama LEGO VIDIYO, întrucât acestea subliniază sinergia dintre activitatea offline și cea digitală. Iar pe lângă faptul că reprezintă o manieră distractivă de a construi și de a te juca cu minifigurinele incluse, aceste seturi au și rolul unui fundal perfect, cu un plus de farmec pentru videoclipurile realizate de cei mici,” a menționat Christopher Haynes, LEGO Design Manager, într-o discuție despre noile seturi.

 

Noi BeatBoxes

De asemenea, au fost lansate două noi seturi BeatBoxes – Metal Dragon și Folk Fairy – fiecare conține o minifigurină care reprezintă un gen muzical, o scenă care poate fi scanată, două BeatBits speciale (unice pentru fiecare BeatBox în parte) și 14 BeatBits aleatorii.

Cu noile BeatBoxes copiii pot crea noi videoclipuri palpitante, pot adăuga noi caractere în trupele deja formate sau pot crea noi trupe combinând personajele din cele opt BeatBoxes – cine spune că nu poate exista o trupă Monster Metal cu un chitarist Pirate Punk și soliști Fairy Folk? Cu puțină imaginație orice devine posibil, iar noile BeatBoxes le pun copiilor la dispoziție o suită de oportunități de a deveni mai creativi, profitând de o gamă largă de ținute și stiluri, coperte de album, efecte audio-video și mișcări de dans.

 

Bandmates Funky

Noii game se alătură și 12 Bandmates, fun & funky, fiecare cu propriul BeatBit unic dar și cu două alte BeatBits selectate aleatoriu. Fiecare BeatBits le oferă celor mici noi moduri de a-și personaliza videoclipurile, adâugând note unice, surprinzătoare – de la Alien Plants la sunete de chitară acustică și chiar și câțiva Flamingo dansatori. Opțiunile sunt nelimitate iar videoclipurile nu vor semăna niciodată.

Cu aceste noi seturi Stage Models, BeatBoxes și BandMates, LEGO VIDYIO înglobează 134 de efecte unice BeatBits pe care copiii le pot adăuga la colecția lor pentru a realiza cele mai epice videoclipuri imaginabile.

Seturile lansate astăzi:

 • 43108 Bandmates 99 RON
 • 43109 Metal Dragon BeatBox99 RON
 • 43110 Folk Fairy BeatBox 99 RON
 • 43111 Candy Castle Stage99 RON
 • 43112 Robo HipHop Car99 RON
 • 43113 K-Pawp Concert99 RON
 • 43114 Punk Pirate Ship99 RON
 • 43115 The Boombox 99 RON

Noile BeatBoxes și Stage Models vor fi disponibile la nivel global începând cu 1 Iunie. În Statele Unite ale Americii acestea vor fi disponibile de la 1 August. Noile seturi Bandmates vor fi disponibile la nivel global începând cu 1 Octombrie.

LEGO VIDIYO îmbină piesele LEGO®, melodiile și realitatea augmentată pentru a extinde creativitatea copiilor prin intermediul jocului și a muzicii. Fiecare produs este creat pentru a putea fi integrat în aplicația gratuită VIDIYO, oferindu-le copiilor instrumentele necesare pentru a regiza, produce și juca în propriile videoclipuri. Inițial au fost lansate șase BeatBoxes, care acopereau o gamă largă de genuri muzicale și 12 Bandmates cu o varietate de efecte speciale BeatBit. Noile seturi lansate oferă și mai multe oportunități de a da frâu liber imaginației cu ajutorul VIDIYO, beneficiind de 8 BeatBoxes unice, 18 Bandmates și 46 de personaje VIDIYO pe care copiii le pot aduce la viață folosind cele 134 de efecte BeatBit – printre care și noile Horse Carousel, Monster Organ, Magic Spell și Trapped in Jelly.

De asemenea, odată cu produsele anunțate astăzi, UMG continuă să actualizeze lista de melodii disponibile în aplicația VIDIYO, ale artiștilor recunoscuți în întreaga lume. Fiecare melodie a fost programată astfel încât să poată fi integrată intuitiv cu BeatBits, efectele speciale fiind de asemenea compatibile cu ritmul piesei, oferindu-le astfel celor mici un nivel incredibil de personalizare audio.

În luna februarie, casa de discuri Astralwerks subsidiară a Universal Music Groups, și-a unit forțele cu Grupul LEGO pentru a-l prezenta lumii pe L.L.A.M.A (Love, Laughter And Music Always), primul artist care a lansat o piesă cu ajutorul VIDIYO – „Shake”, alături de NE-YO, triplu câștigător al premiilor GRAMMY® și Carmen DeLeon.

L.L.A.M.A a avut parte de o primăvară foarte încărcată: single-ul său a fost inclus în playlist-ul Spotify „New Music Friday” în 20 de țări, în lista Apple „New music Daily” în 41 țări. De asemenea, a apărut în Rolling Stone, Paper Mag și People și și-a făcut debutul TV în cadrul The Voice UK și în cadrul Nickelodeon Teen Choice Awards în S.U.A. Sfârșitul lunii l-a prins dansând pe treptele operei din Sydney, cu INXS și Baker Boy, filmând un videoclip pentru noul single global al trupei, „New Sensation”.

 • 43108 Bandmates (24.99 RON)
  Fiecare Bandmate are o personalitate distinctă și dispune de 3 Beatbits. Copiii pot scana piesele BeatBits în aplicație pentru a debloca efecte, sunete ce pot fi folosite în videoclipuri. Acest nou line-up îi introduce pe: Zombie Dancer, DJ Beatbox; Slime Singer; DJ Captain; Alien Dancer; Karaoke Mermaid; Dragon Guitarist; Vampire Bassist; Puppy Singer; DJ Rasp-Beary; Discowgirl Guitarist; Carnival Dancer.
 • 43109 Metal Dragon BeatBox (99 RON)
  Include o minifigurină dragon solistă, 14 BeatBits aleatorii și două BeatBits speciale (Sunet Monster Organ și efecte de Lavă). Setul este portabil, pentru mai multă distracție în mișcare și poate fi decorat folosind piese LEGO. Acesta include un castel, un cap de dragon și un microfon – sau alte elemente la alegere! Efectele speciale BeatBits precum opera rock sau vizualurile de foc devin realitate odată scanate în aplicație, precum în cadrul unui adevărat concert heavy metal. Setul are următoarele dimensiuni: 8 cm înălțime, 7 cm lungime și 11 cm lățime.
 • 43110 Folk Fairy BeatBox (99 RON)
  Include o minifigurină zână, 14 BeatBits aleatorii și două BeatBits speciale (un efect vrajă magică – transformă caracterele bandmates în obiecte, și scena BeatBit pădure magică). Setul este portabil, pentru mai multă distracție în mișcare și poate fi decorat folosind piese LEGO. Acesta include aripi de zână, o floare și un design de vioară – sau alte elemente la alegere! Efectele speciale BeatBits include o vrajă magică ce poate schimba elementele în obiecte aleatorii și un efect de lume fantastică, pentru a introduce o pădure magică în scenă. Setul are următoarele dimensiuni: 8 cm înălțime, 7 cm lungime și 9 cm lățime.
 • 43111 Candy Castle Stage (99 RON)
  Include 2 minifigurine Candy Ballerina și Blue-beary Guitarist cu accesorii, 14 BeatBits aleatorii și două BeatBits speciale (carusel cu căluți, joben și dans cu baston). Modelul LEGO poate fi schimbat pentru a modifica peisajul din videoclipurile VIDYO – pot fi schimbate capetele pentru a crea o pădure digitală din înghețată sau un canion de ciocolată în fundal. Setul are următoarele dimensiuni: peste 13 cm înălțime, 14 cm lungime și 17 cm lățime.
 • 43112 Robo HipHop Car (99 RON)
  Include 2 minifigurine Sing Bot și Bass Bot cu accesorii, 14 BeatBits aleatorii și două BeatBits speciale (sunete de robot și graffiti). Modelul LEGO poate fi schimbat pentru a modifica peisajul din videoclipurile VIDYO – pot fi schimbate capetele pentru a crea un garaj digital high-tech sau o parcare cu graffiti în fundal. Setul are următoarele dimensiuni: peste 8 cm înălțime, 18 cm lungime și 12 cm lățime
 • 43113 K-Pawp Concert (99 RON)
  Include 3 minifigurine Bunny Guitarist, Kitten Keytaris și Flying Unicorn Singer cu accesorii musicale, 14 BeatBits aleatorii și 3 BeatBits speciale (costume asortate, filtru negru-roz și mișcări de dans K-Pop). Modelul LEGO poate fi schimbat pentru a modifica peisajul din videoclipurile VIDYO – pot fi schimbate capetele – unicorn cu pisică - pentru a schimba și fundalul. Setul are următoarele dimensiuni: peste 13 cm înălțime, 14 cm lungime și 30 cm lățime
 • 43114 Punk Pirate Ship (99 RON)
  3 minifigurine Squid Drummer, Shark Guitarist și Mermaid Violinist cu accesorii musicale, 14 BeatBits aleatorii și 3 BeatBits speciale (surf pe un rechin, salve de tun și dans de pirat). ). Modelul LEGO poate fi schimbat pentru a modifica peisajul din videoclipurile VIDYO – pot fi schimbate capetele – craniu cu rechin, sau cuferele de comori cu tunuri. Setul are următoarele dimensiuni: peste 19 cm înălțime, 24 cm lungime și 18 cm lățime
 • 43115 The Boombox (99 RON)
  Include 4 minifigurine Alien Singer, Leopard Guitarist, Fairy Singer și Vampire Guitarist cu accesorii musicale, 14 BeatBits aleatorii și 4 BeatBits speciale (motocicletă, foc magic, costum neon și stil musical synthwave). Modelul LEGO poate fi schimbat pentru a modifica peisajul din videoclipurile VIDYO – pot fi schimbate cele 4 capete, difuzoarele și luminile, fiecare inspirate de câte un gen muzical diferit. Modelul Boombox de mărime natural se transformă în cea mai mare scenă VIDIYO, cu peste 16 cm înălțime, 23 cm lungime și 35 cm lățime.

 

Este ușor să realizezi un clip VIDYO – descarcă aplicația, alege melodia, scanează minifigurinele LEGO și piesele BeatBits și adu-le la viață prin AR, alegând dintre trei variante de dimensiuni – Mini (4cm), Medium (1,2m) sau Mega (5m). Înregistrează capodopera și activează piesele BeatBits selectate, pentru un spectacol incredibil de 60 de secunde, care poate fi salvat în aplicație și urmărit alături de prieteni sau familie sau poate fi tăiat în videoclipuri mai mici ce pot fi distribuite pe platforma socială sigură, moderată. 

LEGO VIDIYO este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, oferindu-le un spațiu sigur în care pot îmbina activitatea offline cu cea digitală. Întrucât LEGO VIDIYO necesită consimțământul părinților pentru utilizare – și oferă totodată anonimitate –, la care se adaugă și moderarea externă a întregului conținut urcat în feed-ul aplicației, părinții vor fi siguri că cei mici sunt în siguranță online, în timp ce își exersează creativitatea.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related