Electronic Arts și PGA America își unesc forțele pentru a aduce campionatul PGA și experiența antrenorilor în EA SPORTS PGA TOUR

Electronic Arts și PGA America își unesc forțele pentru a aduce campionatul PGA și experiența antrenorilor în EA SPORTS PGA TOUR

EA SPORTS PGA TOUR este gazda exclusivă a tuturor celor patru campionate majore inclusiv Campionatul PGA 2021 și 2022 din Kiawah Island Golf Resort și din Southern Hills Country Club. Membrii „Echipei celor 20” de profesioniști de club PGA de pe terenul Campionatului PGA vor fi prezentați împreună cu tutoriale inspirate de antrenorii PGA.

Campionatul PGA 2021 va debuta săptămâna aceasta la The Ocean Course din Kiawah Island Golf Resort, iar Electronic Arts și PGA of America au împărtășit astăzi detalii despre parteneriatul lor pentru a exprima în mod cât mai autentic emoția Campionatului PGA în EA SPORTS PGA TOUR, atât pe terenul de golf, cât și în afara lui.

Noul joc, ce urmează să fie lansat în primăvara anului 2022, va fi gazda exclusivă a tuturor celor patru campionate majore de golf: Turneul Masters, Campionatul PGA, Campionatul U.S. Open și The Open Championship. Fanii golfului pot concura și în cadrul celor mai mari evenimente PGA TOUR pe măsură ce se luptă să își construiască o carieră legendară.

EA SPORTS se parteneriază cu PGA of America pentru a le permite jucătorilor să experimenteze virtual Campionatul PGA, numai în EA SPORTS PGA TOUR jucătorii putând să se afunde în fanfara marelui campionat. Jucătorii vor putea să ridice istoricul Trofeu Wanamaker, să se delecteze cu Ceremonia Campionului, să joace folosind campionii PGA din trecut sau împotriva lor, dar și să concureze în ambiența virtuală spectaculoasă a terenului gazdă al Campionatului PGA 2021 de pe insula Kiawah și ale terenului gazdă din 2022, la Southern Hills Country Club.

 

„PGA America se angajează să crească interesul și participarea la jocul de golf și suntem încântați să colaborăm cu EA SPORTS pentru a sprijini misiunea de a ajunge la următoarea generație", a declarat președintele PGA, Jim Richerson. „Echipa EA SPORTS lucrează cu PGA pentru a reprezenta în mod autentic Campionatul PGA în joc și suntem încântați că jocul îi va pune în lumina reflectoarelor pe profesioniștii PGA, care sunt unii dintre cei mai importanți ambasadori ai acestui sport.”

 

Organizația PGA of America este compusă dintr-un număr de aproape 28.000 de profesioniști PGA din întreaga țară care lucrează la promovarea pasiunii pentru joc prin consiliere, antrenamente și multe altele. În semn de recunoaștere a unuia dintre cele mai unice aspecte ale Campionatului PGA, EA SPORTS PGA TOUR va publica pe clasamentului de membri ai Echipei celor 20 de profesioniști PGA Club care câștigă câte un loc în Campionatul PGA în fiecare an, odată cu lansarea jocului.

Jocul va include, de asemenea, tutoriale și provocări speciale, concepute în colaborare cu Departamentele de Educație și Dezvoltare a Jucătorilor PGA, care predau abilități valoroase nu numai în joc, ci și în lumea reală.

 

„Este mereu o plăcere să joci împotriva celor mai buni jucători ai Campionatului Major, ‘in the game’. Mă bucur că EA SPORTS va ilustra atât de multe tradiții pentru care Campionatul PGA este cel mai recunoscut, inclusiv evidențierea membrilor Echipei celor 20 de Profesioniști PGA”, a declarat Brooks Koepka, dublu campion PGA.

 

Având în vedere că fiecare campionat major se va juca în această vară, EA SPORTS va dezvălui detalii suplimentare despre EA SPORTS PGA TOUR, care este dezvoltat în Orlando și Madrid de EA Tiburon.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related