PeliPartners a asistat Saint-Gobain în achiziția societăților din grupul Duraziv

PeliPartners a asistat Saint-Gobain în achiziția societăților din grupul Duraziv
Carmen Peli, Partener/ Andreea Cărare, Senior Associate

PeliPartners a asistat Saint-Gobain în achiziția societăților Duraziv şi Duraziv Color, specializate în producţia de adezivi, mortare, tencuieli, tencuieli decorative, vopsele şi profile metalice. Tranzacția a fost de tip competitive bid, oferta declarată câștigătoare fiind cea depusă de Saint-Gobain.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partener), împreună cu Andreea Cărare (Senior Associate) și Adelina Iordache (Associate), și a implicat un număr de 15 avocați din cadrul tuturor departamentelor PeliPartners.

 

Este o onoare pentru noi că am fost invitați să fim alături de Saint-Gobain în acest proiect și le mulțumim pentru încrederea cu care ne-au învestit prin acordarea acestui mandat. Echipa de Corporate M&A din cadrul PeliPartners adaugă astfel în portofoliu o nouă tranzacție, care confirmă faptul că piața de M&A din România rămâne una efervescentă și de interes la nivel european.”, declară Carmen Peli, Head of Corporate M&A și partener coordonator al proiectului.

 

Ne bucurăm că am putut realiza această tranzacție în cele mai bune condiții și într-un termen foarte scurt și că astfel vom putea extinde în curând gama de soluţii şi servicii oferite clienţilor noştri. Mulțumim echipei PeliPartners, care ne-a susținut cu profesionalism și dedicare în acest proiect.”, declară Ovidiu Păscuțiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România.  

 

Tranzacția urmează a fi finalizată în cursul acestui an, după obținerea aprobării Consiliului Concurenței.

 

Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related