De 1 Iunie trăiește magia copilăriei la AFI Cotroceni

De 1 Iunie trăiește magia copilăriei la AFI Cotroceni

De Ziua Copilului, AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, devine tărâmul poveștilor, al creativității și al distracției. Bulevardele din centrul comercial se transformă pe 1 Iunie, în intervalul 11:00 – 19:00, într-o destinație de distracție pentru copii, în parteneriat cu PROEDUS, Opera Comică pentru Copii și Asociația Environ.

Cei mici sunt așteptați să se bucure de momente artistice pline de energie, ateliere educative, reprize de dans, experimente științifice, baloane modelabile, face painting și multe altele. Copiii se vor întâlni cu personajele de basm preferate (Mickey, Minnie, Elsa, Ana), dar și cu artiști pe catalige. Vor descoperi realitatea virtuală, vor participa la jocuri interactive și se vor răsfăța cu înghețată, popcorn și vată de zahăr gratuite.

 

„Anul acesta, reactivăm magia zilei de 1 Iunie și  oferim clienților AFI Cotroceni o experiență plină de culoare și emoție, în care zâmbetul și veselia sunt biletele de acces la eveniment. De Ziua Copilului, vă așteptăm să retrăim magia copilăriei și să creăm amintiri de neuitat!”, a declarat Anca Buzatu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

 

Călătoria pe tărâmurile fermecate este dedicată tuturor celor care nu au uitat să copilărească. Chiar dacă va fi o zi dedicată distracției, la AFI Cotroceni respectarea regulilor de siguranță rămâne în continuare prioritară: purtarea măștii de protecție, folosirea dezinfectantului, păstrarea distanței fizice de cel puțin 2 metri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related