Buzău este de acum pe harta cinematografică a lumii

Buzău este de acum pe harta cinematografică a lumii

2021 aduce primul multiplex Cinema City la Buzău.

27 este o cifră simbolică pentru Cinema City România. Astfel, pe 27 mai 2021 Cinema City inaugurează în Shopping City Buzău cel de-al 27-lea multiplex, chiar în ziua redeschiderii rețelei Cinema City România, și marchează împlinirea a 125 de ani de la prima proiecție cinematografică din România.

Ce au în comun Tel Aviv, Londra, New York, București sau Buzău? Pasiunea de a viziona filme bune în cinematografe la standarde internaționale. Nivelul calității serviciilor oferite de Cinema City este mereu același oriunde în lume – tehnologie de ultimă oră în toate sălile, imagine și sunet impecabile, design modern, proiecțiile încep la timp, scaunele sunt confortabile, iar sălile de cinema sunt primitoare.

Lider de piață în România, Cinema City contribuie la relansarea pieței de cinema din România care a trecut prin momente dificile în ultimul an. Începând din momentul intrării pe piaţa din România, Cinema City şi-a luat angajamentul de a recrea şi a dezvolta infrastructura de cinema. Astfel, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, continuă investițiile și în anul 2021, deschizând în orașul Buzău un multiplex la standardele cinematografice din marile capitale ale lumii și astfel ajunge la 242 de ecrane în toată țara.

În plus, Grupul Cineworld a preluat acum trei ani lanţul american Regal Cinemas, creând, astfel, cel de-al doilea cel mai mare operator de cinematografe din lume, acoperind o piaţă de aproximativ 500 milioane de persoane şi fiind prezent în 10 ţări, cu peste 9,500 de săli de cinema în Europa, Israel şi SUA.

 

„Așa cum spunea Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, lumea devine din ce în ce mai conectată, iar culturile se întrepătrund și acest lucru reprezintă o oportunitate esenţială pentru noi de a le oferi spectatorilor posibilitatea  de a viziona în cele mai bune condiţii producţii locale și internaționale.”, a spus Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România. 

 

Noul multiplex de la Shopping City Buzău cuprinde 5 săli complet digitalizate, cu un număr total de 880 locuri, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

 

„După un an atipic, deschiderea multiplexului din Buzău reprezintă un nou început pentru industria în care activăm și un capitol important pentru  compania noastră în România. Cinema City își continuă strategia și inovează continuu, reamintindu-le permanent spectatorilor că sala de cinema reprezintă cel mai spectaculos loc unde poți viziona un film și cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber.” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

 

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film

Începutul lunii iunie aduce la Cinema City Buzău mult-așteptatele filme de acțiune de neratat  „Fast & Furious 9”, „Black Widow” și „The Suicide Squad” care te vor ține lipit de fotoliul de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune într-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet îți va părea cel mai mare dușman. Copiii au și ei parte de premiere, filmele „SOUL” și „Hotel Transylvania: Transformania” fiind pe gustul lor.

Primul weekend la cinema aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune:

  • direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), iar de la Studiourile Pixar filmul de animație SOUL (Oscar pentru cea mai bună animație),
  • Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL,
  • Liam Neeson revenind în forță în filmul de acțiune THE MARKSMAN.

Pentru a sărbători deschiderea, începând din data de 27 mai până în 1 iunie (inclusiv) fiecare bilet de copil la film aduce după sine un cadou gratuit, un promoțional de film original, Trolls sau Wonder Woman, în limita stocului disponibil.

În ziua de  1 iunie buzoienii sunt așteptați alături de cei mici să se bucure de avanpremierele mult-așteptate:

- PETER RABBIT: THE RUNAWAY / Peter Iepuraşul: Fugit de acasă, comedia animată mult așteptată
- iar TOM & JERRY vă cheamă să sărbătorim împreună 80 ani de la prima lor apariție.

În plus, doar de 1 iunie se întorc în cinema trei filme pe care copiii le-au iubit, la un preț unic de 8 lei:

  • TROLLS, care pornesc într-o aventură cu totul specială
  • ADDAMS FAMILY, comedia care spune povestea membrilor Addams
  • ABDOMINABLE, animația care te poartă într-o lume magică

Urmează o vară plină de premiere cinematografice și iubitorii de film sunt așteptați în sălile de cinema.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related