PPD România prelungește contractul de închiriere pentru birourile din West Gate Business District cu încă 5 ani

PPD România prelungește contractul de închiriere pentru birourile din West Gate Business District cu încă 5 ani

PPD, companie americană de studii clinice, a prelungit cu încă 5 ani contractul de închiriere a spaţiului de birouri din parcul de business West Gate Business District, deținut de Genesis Property, aceasta fiind a treia prelungire consecutivă a contractului.

PPD, cu sediul în West Gate Business District din anul 2008, este printre mai vechi chiriași ai parcului și reînnoiește acum contractul de închiriere până în octombrie 2026. În ultima lună, Genesis Property a mai anunțat prelungirea contractului cu încă 5 ani și cu filiala locală a companiei japoneze Yokogawa, în complexul de birouri Novo Park. 

 

„PPD este al doilea chiriaș care decide reînnoirea angajamentului pentru spațiile de birouri. Este un semn clar al încrederii pe care partenerii îl au în relația noastră de lungă durată și, în același timp, în planurile de viitor”, a spus Liviu Tudor, președinte Genesis Property.

Birourile din West Gate Business District se întind pe o suprafaţă închiriabilă de 75.000 mp. Complexul cuprinde cinci clădiri, fiecare cu o suprafaţă utilă de 15.000 mp, cu birouri clasa A, de calitate superioară şi spaţii auxiliare. De asemenea, pune la dispoziția chiriașilor locuri de parcare, spații verzi şi alte facilităţi precum piscină în aer liber, unitate de cazare de 4 stele, teren de tenis și pistă de alergare.

Clădirea H3 din West Gate Business District, ocupată integral de Ericsson, a obținut recent certificarea IMMUNE™ - Rezilient, devenind prima clădire din lume care a atins cel mai înalt nivel de certificare IMMUNE Building Standard™.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, având o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară. Compania deține și administrează peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A, în Novo Park și West Gate Business District din București.

Printre cei mai importanți chiriași din cele două parcuri de birouri se numără companii precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens, Alpha Bank, unde lucrează în total peste 20.000 de angajați. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related