Vara aceasta, Glovo îți aduce artistul preferat la Summer Well

Vara aceasta, Glovo îți aduce artistul preferat la Summer Well

Plecând de la promisiunea brandului de a livra orice, Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, livrează, de astăzi, și muzică. Împreună cu Summer Well, Glovo oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și alege artistul preferat și de a-l vedea la festival, într-un concert acustic cu totul special.

Astfel, în perioada 4 - 8 august 2021, toți utilizatorii din București și împrejurimi care intră în aplicația Glovo au ocazia să își voteze artistul preferat pe care îl vor putea vedea la ediția Summer Well de anul acesta în cadrul unui concert special, susținut de Glovo.

Artiștii dintre care utilizatorii pot alege sunt Dl Goe, Jurjak și We Singing Colors, iar cel care va primi cele mai multe voturi va susține un concert cu durata de 45 de minute, pe 14 august, la Summer Well, pe o scenă special amenajată în zona de activare Glovo.

 

“Încercăm prin tot ceea ce facem să fim cât mai aproape de utilizatorii noștri, să le oferim servicii inovatoare și promisiunea că livrăm orice. De data aceasta, avem ocazia, împreună cu partenerul nostru, Summer Well, să ducem mai departe această promisiune și să livrăm muzică.”, a declarat Marius Funie, Head of Marketing România și Moldova.

 

“Pentru noi este extrem de important să oferim participanților o experiență desăvârșită, prin tot ceea ce facem. De aceea, prin parteneriatul cu Glovo, vrem să aducem în fața publicului artiști iubiți aleși chiar de aceștia.”, a declarat John Varbiu, organizator Summer Well.

 

Glovo operează pe piața din România de peste trei ani, timp în care peste 70 de milioane de produse au fost livrate de către aproximativ 28.000 de curieri înscriși în București și provincie.

Summer Well 2021 va avea loc în perioada 12-15 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Această ediție este reprogramarea celei din vara lui 2020. Astfel, bilete deja achiziționate vor fi valabile pentru ediția din 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related