Škoda Transportation a prezentat noul autobuz diesel, Škoda D‘CITY

Škoda Transportation a prezentat noul autobuz diesel, Škoda D‘CITY

Concernul Škoda Transportation Plzeň a prezentat astăzi noul autobuz din oferta sa. Este vorba de autobuzul cu o lungime de nouă metri, Škoda D’CITY care – așa cum litera D din denumirea sa sugerează – este acționat de un motor diesel. Este vorba de cel mai mic autobuz cu această acționare pe care îl are fabricantul ceh în oferta sa. Škoda Transportation, din Concernul PPF, este fabricantul european renumit al vehiculelor feroviare și rutiere pentru transportul în comun.

 

„Noul nostru autobuz urban, Škoda D’CITY, are întreaga dotare de securitate și confort potrivit celor mai moderne standarde. Reprezintă soluția optimă pentru traficul urban și interurban. Desigur, pe lângă interiorul spațios și dotarea confortabilă, călătorii vor aprecia urcarea și coborârea ușoară pentru că vehiculul îndeplinește funcția kneeling – înclinarea acestuia în fiecare stație. Pentru persoanele având mobilitate redusă, autobuzul are în dotare și rampa rabatabilă,“ afirmă Martin Schlosser, managerul comercial pentru vehiculele pe roți din cadrul societății Škoda Electric.

După extinderea portofoliului, pe lângă autobuzul urban prezentat astăzi, D’CITY, oferim și autobuzul, în primul rând, interurban, D’INTERCITY, și autobuzul pentru excursii (autocarul), D’COACH. La ultimul menționat, societatea noastră a câștigat deja procedura de atribuire pentru un număr total de șase autobuze pentru Ministerul Apărării al Republicii Cehe. Le va livra încă până la sfârșitul acestui an. În luna februarie, în plus, concernul a încheiat primul contract pentru 14 autobuze electrice din producția proprie pentru Companiile de Transport ale Capitalei Republicii Cehe – Praga.

 

Cel mai mare fabricant de troleibuze

Škoda Electric din cadrul concernului Škoda Transportation este cel mai mare fabricant european de troleibuze. În perioada de existență a construcției de troleibuze, a livrat pe piața internă și în străinătate peste 14,5 mii de aceste vehicule. Troleibuzele cehe circulă în aproximativ treizeci de țări ale lumii – în Europa, Asia și America de Nord.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related