Oferă o nouă viață încălțărilor tale Converse

Oferă o nouă viață încălțărilor tale Converse

Converse Renew Labs este acum în România.

Converse își continuă angajamentul pentru construirea unui viitor sustenabil, prin Renew Labs - un proiect unic ce duce mai departe abordarea de dezvoltare sustenabilă a brandului, dar care va și inspira și educa consumatorii despre cum să le ofere tenișilor o a doua viaţă.

Converse Renew Labs oferă posibilitatea celor care dețin o pereche de teniși Converse să vină cu ei la standul Converse din Piaţa Constituţiei, din cadrul evenimentului iMapp București, pentru a mări durata de viață a acestora, sau pur și simplu pentru a le da un aspect reîmprospătat.

Prezența ta la eveniment va fi o declarație de entuziasm față de mișcarea Renew, dar și una de iubire față de perechea ta de Chuck.

O echipă de profesioniști îi va curăța gratuit, cu multă atenție, vei primi sfaturi pentru întreținerea lor și vei pleca acasă cu aceeași pereche Converse, acum cu un aspect total diferit și reîmprospătat. În felul acesta, Converse vrea să încurajeze sustenabilitatea. Pantofii întreținuți într-un mod corect înseamnă, mai puține încălțări aruncate, ceea ce ajută mediul înconjurător. Iar dacă nu îi putem curăţa pe loc, îi vom prelua și în maximum 30 de zile lucrătoare ţi-i vom returna.

Așadar, dacă ai acasă o pereche Converse pe care nu prea o mai porţi, sau te atrage ideea de a le oferi un nou aspect, te așteptăm sâmbătă, 18 septembrie, în Piaţa Constituției, în cadrul evenimentului iMapp, la standul Converse. De acolo, ne vom ocupa noi de ei, absolut gratuit.

Campania Renew marchează o nouă eră de design a brandului, prin care transformă materialele considerate bune de aruncat în cea mai iubită încălțăminte din lume. Converse crede ca orice pas contează și întotdeauna va exista o cale de a reînnoi ceea ce faci și de a da o nouă viață vechiului.

Cu pași mici ca acesta, putem salva și avea grijă de planeta care ne este casă. Te așteptăm sâmbătă, 18 septembrie, la Converse Renew Labs, în cadrul evenimentului iMapp București, între orele 17.00-23.00, cu perechea ta de Converse. Și nu uita să intri si pe pagina noastră de Instagram, @converse_românia, să afli ultimele noutăți despre noi și acțiunile noastre.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related