Dell Technologies provoacă vizitatorii să devină creatori ai operei colaborative din cadrul Art Safari 2021

Dell Technologies provoacă vizitatorii să devină creatori ai operei colaborative din cadrul Art Safari 2021

Dell Technologies și XPS continuă inițiativele adresate comunităților creative din România și lansează primele opere artistice de artă colaborativă, la Art Safari 2021.

Unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de tehnologie la nivel global, Dell Technologies, sprijină pentru prima dată la expoziția de artă Art Safari și creează atelierul XPS alături de artista Ana Bănică.

Timp de zece zile vizitatorii museului temporar Art Safari au ocazia să continue lucrările artistei Ana Bănică într-un mod sustenabil cu ajutorul tablei și al cretei colorate. Mai mult, vizitatorii expoziției pot să interacționeze cu două dintre laptopurile de top – XPS 13, catalogat în cadrul CES2020 drept „Best in show” – cel mai bun laptop de 13’’ în categoria sa, și XPS 17. Seria XPS, precum și activarea din cadrul Art Safari, au fost create ținându-se cont de sustenabilitate și protejarea mediului.  90% dintre componentele laptopului pot fi uşor reciclate sau reutilizate, iar ambalajele din bambus ale gamei sunt 100% reciclabile.

Standul DELL îl poți vizita în călătoria prin expoziția Art Safari, la parterul Palatului Dacia România, acolo unde îți poți expune universul creativ prin completarea lucrărilor realizate de Ana Bănică, una dintre cele mai apreciate artiste plastice din România. Participarea ca artist la standul DELL îți aduce și un premiu garantat, din universul XPS.

„La Dell Technologies punem accent pe creativitate și sustenabilitate în fiecare proiect, iar la Art Safari ne-am propus sa provocam vizitatorii expoziției să iasă din zona pasivă și să devină ei însiși creatori, într-un act artistic colectiv, dar intim, legat de universul personal: <<Get into your Yuniverse>>.

Suntem tare mândri să ne alăturăm comunității Art Safari care reușește să aducă laolaltă oameni prin creativitate, dar și prin tehnologie. Vedem an de an cum focusul artei este mai centrat în jurul sustenabilității, al originalității, iar atelierul XPS de la Art Safari provoacă vizitatorii să-și activeze atât imaginația, cât și puterea de introspecțiie, și să devină creatori expuși în galeria lucrărilor Best în show.”, Diana Sorega, Country Marketing Manager Romania

Singura lucrare colectivă realizată la Art Safari alături de Ana Bănică are drept inspirație gama XPS și invită la descoperirea creativității și explorarea universului creativ.

XPS este destinat atât creatorilor de conținut și a celor care activează în industrii creative, cât și oamenilor de business. Seria XPS 13 a fost distinsă în mod repetat cu titlul „Best in Show”, reușind, cu fiecare model lansat, să crească standardele de performanță în nișa laptopurilor high-end. Fiind proiectat pentru a fi cel mai performant laptop din categoria sa, are la bază o filosofie bazată pe inovație și provocarea status quo-ului.

De asemenea, DELL Technologies recunoaște meritul unor femei incredibile, începând cu Regina Maria, care au modelat societatea românească prin curaj și creativitate. Dell Technologies crede în puterea unor valori, precum diversitatea, incluziunea și egalitatea de șanse, că pot contribui decisiv la o societate mai vibranta și mai echilibrată.

Aceste valori sunt parte din ADN-ul Dell Technologies, iar obiectivul companiei este ca pâna în 2030, la nivel global, 50% din angajați si 40% din liderii să fie femei.

Este un angajament ferm prin care compania dorește să adreseze provocările sociale actuale, să încurajeze inovația și să ofere tuturor șansa de ași atinge adevaratul potențial creator.

Iar acum ești provocat să îți activezi și tu creativitatea, alături de Regina Maria, într-un colț foto de poveste, creat de Dell, alături de Art Safari, pe care îl găsești ARCUB Gabroveni.

Art Safari se poate vizita până duminică, 26 septembrie.

Dell Technologies ajută organizațiile și oamenii să-și construiască viitorul digital și să transforme modul în care lucrează, trăiesc și se joacă. Compania oferă clienților cel mai larg și mai inovator portofoliu de tehnologie și servicii din industrie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related