Ultimele trenduri în analiza comportamentală la Conferința ABA 2021

Ultimele trenduri în analiza comportamentală la Conferința ABA 2021

Două asociații din România organizează cel mai important eveniment din domeniu în Sud-Estul Europei.

Conferința ABA este cel mai important eveniment de formare și de diseminare a practicilor și a cercetărilor din domeniu din sud-estul Europei. An de an, la eveniment asistă psihologi, profesori, studenți și părinți interesați să afle care sunt cele mai noi instrumente și tehnici din analiza aplicată a comportamentului, precum și informații despre abordarea persoanelor cu autism, pentru a le îmbunătăți calitatea vieții.

LECTORI DE TOP

Anul acesta, evenimentul are loc exclusiv online, pe 22 și 23 octombrie, iar lectorii internaționali și români vor intra live și vor împărtăși din cercetările sau din practica lor terapeutică. Invitații de renume ai acestei ediții aniversare cu numărul 10 sunt: Vincent Carbone, Temple Grandin, Robert Schramm, Lilyan Campbell, Jonathan Tarbox, Katie Cook, William Edwards, Amy Gravino, Shannon Biagi, Caroline Peters. Lor li se alătură încă 24 de specialiști români de top în analiza aplicată a comportamentului.            

LANSĂRI DE CARTE

În cadrul conferinței se vor lansa și două cărți foarte importante pentru specialiștii și părinții copiilor cu autism, disponibile acum și în limba română: Manual de training pentru instructorii comportamentali care lucrează cu persoanele cu autism, de Jonathan Tarbox, tradus de specialiștii de la Autism Voice; și Cum să trăiști o viață împlinită cu autism. 90 de activități care să încurajeze comunicarea, interacțiunea și joaca copilului tău, de Katie Cook, apărută în colecția AHA Books a Asociației Help Autism. Pe parcursul celor două zile de eveniment, cărțile vor putea fi comandate în exclusivitate la preț promoțional.

BILETE ȘI FORMAT

Evenimentul va fi împărțit în 2 sesiuni ce se vor desfășura în paralel: una în limba engleză și una în limba română, dedicată invitaților locali. Biletele se pot achiziționa până pe 18 octombrie de pe site-ul conferinței. Costul pentru specialiști este de 400 lei, iar biletul pentru medici, părinți, cadre didactice și studenți costă 250 lei, ambele oferind acces nelimitat la toate sesiunile conferinței. Centrele și asociațiile pot alege bilete de grup, pentru a-și forma specialiști:

  • bilet pentru 8 persoane, cu 560 RON discount
  • bilet pentru 5 persoane, cu 250 RON discount
  • bilet pentru 3 persoane, cu 90 RON discount

Pentru grupuri mai mari, ofertele pot fi combinate între ele, pentru a obține cel mai bun preț. Evenimentul este acreditat în România de către Colegiul Psihologilor, iar internațional, de către Behavior Analyst Certification Board.

Conferința Internațională ABA este organizată de asociațiile Help Autism și Autism Voice, în parteneriat cu Institutul ABA România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related