Evenimentul central Bucharest Gaming Week: Lansare în premieră a unei mașini, competiții de esports și multe premii pentru gameri

Evenimentul central Bucharest Gaming Week: Lansare în premieră a unei mașini, competiții de esports și multe premii pentru gameri

A cincea ediție a Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment dedicat gamerilor de la noi din țară, culminează în weekend-ul 30-31 octombrie cu o multitudine de activități. La scenele principale ale evenimentului, Main Stage, Esports Stage și New Games Stage, participanții vor urmări competiții de League of Legends, FIFA22 sau CS:GO, vor descoperi cele mai noi jocuri lansate în această lună și vor putea juca alături de creatorii de conținut preferați meciuri de Free Fire Max, Minecraft, Fortnite sau Brawl Stars.

Bucharest Gaming Week connected by Vodafone și presented by Kaufland are loc exclusiv online. Accesul este gratuit.

Streamerii din Good Gaming League aduc în discuție subiecte sensibile și importante pentru comunitatea de gameri din România. La booth-ul Vodafone, Antonia, IceManLucky și Gannicus vor vorbi cu comunitățile de gaming despre bullying, discrimare și cheating.

În premieră în România, o mașină va fi lansată în cadrul unui eveniment de gaming. Prezentarea noului BMW Seria 4 Gran Coupé va avea loc la Bucharest Gaming Week, în cadrul unui live la care vor partcipa JaxiTV, desemnat de curând creatorul de conținut de gaming al anului, şi jurnalistul auto Tudor Bratu. Prezentarea celor doi va putea fi urmărită pe pagina Bucharest Gaming Week și pe canalele de YouTube JaxiTV, Tudor Bratu şi BMW România.

La booth-ul Kaufland intră în joc eroii din Animaterra - Copacul vieții, Lectură de la A la Z, Mădălin și comunitățile acestora. Cei doi streameri vor crea împreună cu fanii pe telefoanele mobile o lume fantastică, cu personaje și aventuri magice. Cei mai buni jucători vor câștiga cartonașe cu eroii din joc.

Pe scena de esports, unii din cei mai buni jucători de FIFA din România și cei mai faimoși streameri de fotbal se întâlnesc în finalele turneului FIFA Challenge powered by Philips OneBlade. În urma unei competiții acerbe în comunitățile lui Ovvy, Theo, Tudor Buțan și Xbraker, cei mai buni fani ai lor vor juca alături de ei în echipă pentru premii de 1000 euro. Pe Esports Stage va avea loc și turneul de calificare 1vs1 Red Bull Solo Q. Jucătorul român care va câștiga turneul de League of Legends va merge direct în finala mondială a competiției.

Cele mai noi jocuri lansate în ultima lună se văd pe scena New Games Stage upgraded by George. Bercea, Bobospider și Highman vor juca sesiuni lungi de let’s play în jocuri precum Guardians of Galaxy, Far Cry 6, Age of Empires sau Riders Republic. Baabuska va aplauda jocurile independente realizate în România și Franța: va prezenta gamerilor Unbound: Worlds Apart, Door Kickers 2: Task Force North, Wild Dose sau Astral Ascent. Participanții pot câștiga jocuri pe parcursul stream-urilor.

Jocul de battle royale al momentului, Free Fire Max, este prezent la Bucharest Gaming Week. Lansat acum o lună, jocul este o versiune îmbunătățită a Free Fire, cu rezoluții Ultra HD și o grafică și efecte care îi vor impresiona pe gameri. Sâmbătă și duminică, Free Fire Max propune două showmatch-uri legendare în care echipele formate din meitii, ZaSami, Mădălin și Gannicus, Lectură și Bercea vor primi challenge-uri unice de la jucători și vor oferi premii in-game.

Gamerii vor lua parte la standul Samsung la un maraton plin de hacks, live-uri creative cu streamerii preferați și giveaways surpriză. Echipa GRL Power formată din Antonia Nuckle, Meowmy, Reddysh și AlexaTV jurizează live cele mai cool cosplay-uri trimise de comunitate iar Marian Godină se aliază cu Tedereu în viata reală și în jocuri video.

La booth-ul Riot Games, pasionații de seriale inspirate din jocuri video vor afla mai multe despre noul serial Arcane, împreună cu Sucre, AdriivonB și Amyclaire, care vor juca meciuri de League of Legends alături de comunitate. La booth-urile Logitech G, Republic of Gamers, AGON by AOC și TP-Link, gamerii vor putea juca cele mai populare jocuri alături de streamerii preferați și câștiga zeci de gadget-uri de gaming.

La booth-ul RGDA (Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri video din România), cei interesați de jocuri indie vor putea urmări marathon-ul de jocuri realizate în Europa de Est care a avut loc săptămâna aceasta în cadrul conferinței Dev.Play. În plus, cei care apreciază arta din spatele jocurilor, pot vedea expoziția virtuală Game Art Showcase, ce pune în valoare arta creată de artiști din Europa de Est. Prin această expoziție, ARDEN dorește să sprijine și să promoveze artiștii din industria de dezvoltare a jocurilor.

Platforma bucharestgamingweek.ro a fost optimizată din punct de vedere al securității de către METAMINDS.

Bucharest Gaming Week este connected by Vodafone și presented by Kaufland și susținut de George, primul banking inteligent, Philips OneBlade, Samsung, BMW România, METAMINDS, Free Fire Max, Boromir, Institutul Francez și Goethe-Institut.
Parteneri media: News.ro, Gazeta Sporturilor și MovieNews.ro.

Gaming Week este organizația care visează ca România să devină un Hollywood european al industriei producătoare de jocuri video. Și pentru ca acest lucru să se întâmple, caută să trezească interesul tuturor stakeholderilor care pot colabora la atingerea acestui obiectiv: organizații profesionale, autorități centrale și locale, presă, gameri profesioniști sau amatori. 

Bucharest Gaming Week este un eveniment al Gaming Week.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related