Gesturi romantice cu 40% reducere, prin buchetele de la Floria.ro

Gesturi romantice cu 40% reducere, prin buchetele de la Floria.ro

Floria.ro pregătește pentru Black Friday reduceri de 10% pentru întreg portofoliul de produse – buchete și aranjamente florale – dar și un discount special, de 40% pentru o selecție de buchete de top. 

Florile comandate pe Floria.ro pot fi livrate oriunde în țară, dar și în străinătate, în 2-4 ore de la confirmarea comenzii. Platforma Floria.ro asigură discreție totală, felicitare cadou gratuită, livrare de luni până duminică, națională sau internațională. Livrarea este gratuită în peste 100 de localități din România. 

"Chiar dacă de Black Friday nu florile sunt în prim plan când se alcătuiesc listele de cumpărături, în fiecare an am avut comenzi speciale care au fost livrate ulterior. La plasarea comenzii, clienții Floria.ro au posibilitatea să selecteze data livrării, iar unii comandă chiar și cu 2 luni în avans. Prin urmare, anul acesta am pregătit reduceri de 40% la mai multe buchete spectaculoase, care în mod obișnuit au prețuri cuprinse între 300 și 500 de lei", a precizat Marina Popescu, Director General Floria.ro. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related