„House of Gucci”, mult așteptata peliculă, este la cinema  

„House of Gucci”, mult așteptata peliculă, este la cinema  

Filmul “House of Gucci” este o poveste captivantă despre ambiție, lăcomie, trădare și crimă, plasată pe fundalul seducător al lumii modei și finanțelor înalte. O producție elegantă din punct de vedere vizual, filmul expune evenimentele care se întind pe trei decenii agitate din istoria imperiului familiei Gucci.

Regizorul filmului este reputatul Ridley Scott, povestea fiind bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston și Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden. Din distribuție fac parte Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek și Al Pacino.

Brandul Gucci este astăzi recunoscut și admirat în întreaga lume și a fost întemeiat de Guccio Gucci, care și-a deschis primul magazin de articole din piele în Florența, Italia, în urmă cu exact o sută de ani. Povestea din film începe la sfârșitul anilor 1970, într-un moment critic din istoria faimosului imperiu italian al modei. Pe măsură ce familia Gucci și-a extins afacerea au apărut și indicii de instabilitate financiară, inovație înăbușită.

Filmul “House of Gucci” este acum în cinematografele din toată țara și deja avem numeroase reacții de la iubitorii de film care au vizionat pelicula în avanpremieră la Cinema City Cotroceni.

„House of Gucci este o poveste care are toate ingredientele să fie un mega succes. Este vorba despre o dinastie, o crimă, este vorba despre scandal…are absolut toate ingredientele: modă, lux, iubire, trădare. Și e cu atât mai surprinzător cu cât se întâmplă în House of Gucci, adică într-un brand despre care ai crede că nu are niciun fel de problemă”, Cristina Stănciulescu, jurnalist și blogger.

 „Invit oamenii să vină să vadă filmul în primul rând datorită poveștii foarte interesante, apoi datorită imaginii care este WOW, culorilor pe care le vedem în acest film, dar și pentru relațiile dintre oamenii din familia Gucci”, Domnica Măgescu, Director de modă revista Elle România.

 „Am văzut o lume absolut fascinantă, care m-a uimit prin eleganță și stil. Atmosfera filmului a fost extraordinară. În general îmi plac filmele inspirate din viața reală pentru că rămâi apoi cu senzația – WOW, chiar s-a întâmplat acest lucru”, Ioana Ciurlea, jurnalist DIGI 24.

 „Abia am așteptat acest film. Sunt foarte pasionată de poveștea House of Gucci și de ce se află în spatele acestui imperiu. Este un film care nu mi-a înșelat așteptările, având în vedere și distribuția pe care o are. Lady Gaga joacă impecabil”, Ioana Chereji, PR Manager UNTOLD & NEVERSEA.

 „Sunt un mare fan, un mare admirator al Casei Gucci. Știu toată istoria, am văzut toate documentarele, știu despre ce este vorba! De aceea am vrut să văd filmul. Îmi place moda Gucci. Un pantalon, de exemplu, din 1999, din casa Gucci este la modă și acum. Lady Gaga face un rol special. An fost și foarte curios de performanța Mădălinei”, Stepphan Pelger, designer.

De la familiile regale și politică, până la media, scandalurile din cadrul dinastiilor bogate și puternice au exercitat întotdeauna o fascinație asupra publicului. Iar familiile de modă nu sunt cu nimic diferite. Ascensiunea și decăderea familiei Gucci de-a lungul a trei generații, care au inclus extravaganță, lăcomie, trădarea și, în cele din urmă, crima, a fost un subiect cu totul irezistibil.

„Proiectul a luat naștere deoarece soția lui Ridley Scott, Giannina (unul dintre producătorii filmului), a fost un mare fan al cărții în urmă cu douăzeci de ani”, spune Kevin Walsh, unul dintre producătorii filmului. „A fost impresionată de istoria Gucci și de lupta pentru putere și de ceea ce înseamnă pentru o familie să conducă o dinastie de modă. Acest film a fost realizat cu adevărat datorită tenacității ei.”

SINOPSIS:

Filmul “House of Gucci / Casa Gucci” este inspirat din povestea adevărată și șocantă a familiei din spatele cunoscutei case de modă italiene. Când Patrizia Reggiani, o străină cu origini umile, se căsătorește cu familia Gucci, ambiția ei nestăpânită începe să dezlege moștenirea familiei și declanșează o spirală nesăbuită de trădare, decadență, răzbunare și, în cele din urmă... crimă.

Regizat de Ridley Scott, filmul spune o poveste bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston și Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden.

Din distribuție fac parte Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek și Al Pacino. Filmul “House of Gucci / Casa Gucci” este distribuit în România de Forum Film și are premiera în data de 26 noiembrie.

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related