Consolidarea politicilor pentru promovarea siguranței, securității și bunăstării pe TikTok

Consolidarea politicilor pentru promovarea siguranței, securității și bunăstării pe TikTok

Noul raport trimestrial privind Aplicarea Regulilor Comunității anunțat astăzi arată că peste 91 de milioane de videoclipuri care încalcă politicile TikTok au fost eliminate în T3 2021.

TikTok anunță astăzi actualizări ale Regulilor Comunității pentru a sprijini în continuare integritatea platformei. Transparența este un element cheie pentru TikTok, iar aceste actualizări urmăresc să clarifice sau să extindă tipurile de comportament și conținut care vor fi eliminate de pe platformă sau care vor face conținutul ineligibil pentru recomandare în feedul For You.

Construirea unei platforme sigure de divertisment

TikTok consideră că oamenii ar trebui să se poată exprima creativ și să se distreze într-un mediu sigur și primitor. Politicile TikTok sunt concepute pentru a promova o experiență care acordă prioritate siguranței, incluziunii și autenticității. În acest context, unele dintre principalele actualizări pe care TikTok le anunță astăzi și pe care le va implementa în următoarele câteva săptămâni includ:

  • Consolidarea politicii privind acțiunile periculoase și provocările. TikTok continuă să adopte abordarea mai exigentă pe care a anunțat-o anterior pentru a ajuta la prevenirea răspândirii pe platformă a unui astfel de conținut - incluzând farse de sinucidere. Acest lucru era inclus anterior în politicile de suicid și auto-vătămare, dar acum va fi evidențiat într-o categorie separată, cu mai multe detalii, astfel încât comunității să îi fie și mai ușor să se familiarizeze cu aceste reguli.
  • Abordarea tulburărilor de alimentație. Deși TikTok elimină deja conținutul care promovează tulburările de alimentație, platforma de entertainment va începe să elimine și conținutul care urmărește promovarea alimentației dezordonate. TikTok face această schimbare în urma consultării cu experți în tulburări de alimentație, cercetători și medici.
  • Clarificarea tipurilor de ideologii bazate pe ură interzise pe platformă. Acestea includ deadnaming-ul (folosirea numelui și sexului unei persoane transgender care le aparținea înainte de schimbarea identității sexuale), misgendering-ul (folosirea altor pronume decât pronumele de gen declarate de individ) sau misoginia, precum și conținutul care susține sau promovează programele de terapie de conversie. Deși aceste elemente au fost de mult timp interzise pe platformă, TikTok a înțeles de la creatori și organizațiile societății civile că este important ca aceste aspecte să fie explicit detaliate în Regulile Comunității.
  • Extinderea politicii de protecție a securității, integrității, disponibilității și fiabilității platformei. Aceasta include interzicerea accesului neautorizat pe TikTok, precum și la conținutul, conturile, sistemele sau datele TikTok, dar și interzicerea utilizării TikTok pentru a comite acțiuni criminale.

În plus, comunitatea poate găsi mai multe informații despre categoriile de conținut neeligibile pentru recomandare în feedurile For You.

Fiecare membru al comunității TikTok va fi notificat să citească regulile actualizate atunci când deschid aplicația în săptămânile următoare.

Responsabilitate în fața comunității

Pentru a rămâne responsabil în fața comunității, a ONG-urilor și a tuturor celorlalți, TikTok lansează trimestrial Rapoarte de Aplicare a Regulilor Comunității. Cel mai recent raport, publicat astăzi, arată că peste 91 de milioane de videoclipuri care încalcă politicile TikTok au fost eliminate în T3 2021, ceea ce reprezintă aproximativ 1% din toate videoclipurile încărcate pe platformă. Dintre acestea, 95% au fost eliminate înainte ca un utilizator să le raporteze, 88% înainte ca videoclipul să primească vizionări și 93% în decurs de 24 de ore de la postare.

Continuăm să ne extindem sistemul care detectează și elimină anumite categorii de încălcări ale politicilor la încărcarea videoclipurilor pe platformă - inclusiv nuditatea adulților și activitățile sexuale, siguranța minorilor, activitățile ilegale și bunurile reglementate. În consecință, volumul eliminărilor automate a crescut, ceea ce îmbunătățește siguranța generală a platformei noastre și permite echipei noastre să se concentreze mai mult timp pe revizuirea conținutului contextual sau nuanțat, cum ar fi discursul instigator la ură, bullying-ul, hărțuirea și dezinformarea.

TikTok consolidează recurent măsurile de protecție, astfel încât să poată continua să aducă oamenii împreună pentru a crea, a se conecta și a se bucură pe termen lung de divertisment alături de comunitate.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related