Speranţă fără graniţă: Filmul „Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie” are premiera pe marile ecrane pe 25 martie

Speranţă fără graniţă: Filmul „Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie” are premiera pe marile ecrane pe 25 martie

Primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani adresat generației contemporane de părinți și copii „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” va putea fi vizionat exclusiv în cinematografele din toață țara începând cu data de 25 martie 2022. Povestea prieteniei dintre copii și adulți este creată în filmul regizat de Andrei Huțuleac cu ajutorul unei distribuții excepționale din care fac parte Matei Dima (Bromania), Cosmin Nedelcu (Micutzu), Teodor Corban, Grigorie Silișteanu, Ada Condeescu și Irina Margareta Nistor. 

Având în vedere contextul actual, HOSPICE Casa Speranței și partenerii săi vor direcţiona jumătate din încasările rezultate din vânzările de bilete ale filmului în cinematografe către suportul refugiaţilor ucrainieni.

“Centrul socio-medical de la Adunaţii Copăceni, acolo unde se şi întâmplă acţiunea filmului, a devenit spaţiu de cazare pentru mame şi copii din Ucraina, iar echipele HOSPICE din Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti s-au mobilizat exemplar pentru a oferi suport celor care au nevoie”, a spus Mihai Mănescu, scenarist şi producător al filmului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related