PeliPartners a asistat Anchor Group în obținerea unei finanțări de 80 de milioane de euro de la Banca Transilvania

PeliPartners a asistat Anchor Group în obținerea unei finanțări de 80 de milioane de euro de la Banca Transilvania

PeliPartners a asistat Anchor Grup în finanțarea activităților sale de retail si office din România cu o valoare împrumutată de 80 de milioane de euro acordată de Banca Transilvania S.A.

Implicarea PeliPartners a presupus adaptarea contractului de credit pe standard LMA prin alinierea acestuia la modelul de business al clientului, asistență pe parcursul negocierii documentelor de finanțare, precum și pentru perfectarea tranzacției.

„Suntem fericiți că am ales să lucrăm cu PeliPartners în această tranzacție complexă de refinanțare. Ne-am dovedit încă o dată că PeliPartners este un partener legal de încredere pentru afacerea noastră. Experiența lor cu documentația facilității de credit LMA și finanțarea imobiliară, combinată cu profesionalismul și capacitatea lor de a lucra într-un ritm rapid au fost esențiale pentru închiderea acestei tranzacții cheie”, a spus Affan Yildirim, General Manager and Board Member Anchor Group.

„Suntem încântați că ni s-a acordat oportunitatea de a contribui la această tranzacție pentru clientul nostru, Anchor Group, care a reconfirmat că domeniul imobiliar continuă să reprezinte un punct de interes pe piața de creditare din România. De asemenea, am fost încântați să ne unim forțele cu bunii noștri prieteni de la Banca Transilvania pentru a realiza această tranzacție într-un timp scurt. Tranzacția reprezintă o nouă adiție la portofoliul nostru de finanțări în domeniul imobiliar, care continuă să confirme poziția noastră de lider atât în domeniul de drept bancar, cât și în domeniul de drept imobiliar”, a spus Carmen Peli, Partner at PeliPartners.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partner) și i-a inclus pe Delia Lepădatu (Senior Associate), Delia Catrina (Associate) și Ciprian Neagu (Associate).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related