Help Ukraine Center – o inițiativă a companiilor ucrainene pentru cetățenii ucraineni

Help Ukraine Center – o inițiativă a companiilor ucrainene pentru cetățenii ucraineni

Din ultimele zile ale lunii februarie, lumea și-a îndreptat privirea și inimile către Europa de Est și către populația sa. Odată cu izbucnirea războiului, viața pe care ucrainenii o știau s-a încheiat brusc. Mulți dintre ei au fost nevoiți să își părăsească locuințele pentru a căuta un adăpost sau să meargă să lupte pentru a-și apăra țara, ceea ce a dus la o criză umanitară. Un grup de companii ucrainene a format inițiativa numită Help Ukraine Center, care își propune să colecteze și să ofere ajutoare umanitare și medicale pentru oamenii din Ucraina, în regiunile care au cea mai mare nevoie de ele.

Scopul comun: de a aduce ajutor acolo unde este cea mai mare nevoie de el

Ucrainenii din zonele în care au loc lupte au nevoie urgentă de medicamente, alimente, pături, haine călduroase și alte ajutoare umanitare, dar lanțurile obișnuite de aprovizionare nu sunt disponibile în prezent. Help Ukraine Center este o inițiativă comună a câtorva dintre cele mai mari companii ucrainene care, în prezent, creează o rețea de depozite pentru ajutoare umanitare și medicale și stabilesc lanțuri logistice pentru a permite livrarea mai rapidă în Ucraina. 

Orice persoană din lume poate trimite ajutoare neadresate la unul dintre depozitele HELPUKRAINE.CENTER. Odată ce acestea ajung în Ucraina, vor fi transferate forțelor armate ale Ucrainei în vederea distribuirii ulterioare. Proiectul a fost creat cu participarea TIS, Rozetka, Nova Poshta, Ukrposhta, Dragon Capital, Fozzy Group și alte companii, iar inițiativa este deja susținută de actrița Jennifer Aniston și de artistul Sting.

Cum putem ajuta?

În primul rând, există o cerere mare de kituri de medicamente tactice, echipamente medicale, conserve și alimente ușor de utilizat, batoane energetice, alimente pentru copii, produse de igienă pentru bebeluși și mame. Help Ukraine Center acceptă, de asemenea, donații pentru achiziționarea de medicamente și alte produse umanitare necesare. Aceștia acceptă plăți bazate pe Ernst Prost Foundation / Menschen für Frieden - Frieden Foundation Bank, Germania: Baden-Württembergische Bank (BW-Bank).

Pe lângă produse și ajutor financiar, inițiativa caută voluntari care să ajute la sortare și transport.  Persoanele care doresc să ajute se pot înregistra completând formularul disponibil online și pot alege depozitul pe care îl pot sprijini în Polonia (Chełm, voievodatul Lublin) sau Ucraina (Liov).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related