Galaxy S22 Ultra aduce la viață povestea inspirațională a evoluției lui Millie Bobby Brown

Galaxy S22 Ultra aduce la viață povestea inspirațională a evoluției lui Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown face echipă cu Samsung pentru debutul său ca regizor.

Samsung Electronics Co., Ltd. a făcut echipă cu actrița Millie Bobby Brown pentru a o ajuta să-și aducă visul de-o viață la realitate, acela de a scrie, regiza și produce propriul ei scurtmetraj. Folosind cel mai nou smartphone lansat, Galaxy S22 Ultra, care dispune de cea mai avansată tehnologie de la Samsung în materie de cameră foto, de până acum, Millie îi conferă glas poveștii sale profund personală și motivațională despre rezistență, maturizare și auto-descoperire. 

 

După lansarea trailerului pe 8 martie, filmul complet a fost dezvăluit ieri, 22 martie 2022. În timp ce prezintă povestea unică de viață a lui Millie, filmul aduce în lumină sentimentele de conștiință de sine, stimă de sine scăzută și nesiguranță cu care multe femei se luptă încă zi de zi.

„Suntem atât de mândri să o avem pe Millie în Echipa Galaxy și suntem de-a dreptul onorați că am avut șansa să o urmărim pe tot parcursul călătoriei ei, cu care, din multe puncte de vedere, ne putem identifica cu toții. Abia așteptăm să vedeți ce vă rezervă debutul ei ca regizor. Suntem atât de fericiți că am reușit să o ajutăm să dea viață acestei povești pentru prima dată, folosind unele dintre funcțiile unice, bazate pe AI, ale lui Galaxy S22 Ultra. Sperăm că povestea ei va inspira și va da putere altor tinere să-și împărtășească experiențele și să-și facă vocea auzită, pentru că oricine poate spune povești uimitoare dacă i se oferă instrumentele potrivite”, spune Stephanie Choi, Head of Marketing, Samsung Electronics’ MX Business.

„Întotdeauna am avut ambiția de a sta pe scaunul de regizor. Sunt recunoscătoare Samsung, pentru că mi-a oferit oportunitatea de a-mi transforma visul de a regiza în realitate. M-au încurajat să accept această provocare și să-mi aduc viziunea la viață. În plus, Galaxy S22 Ultra a fost atât de distractiv și ușor de folosit – calitatea video și însuși natura fotografierii pe mobil au făcut ca ideile mele să fie mai simplu de realizat. Acest scurtmetraj spune o poveste profund personală, dar este și un mesaj pentru alte fete tinere din întreaga lume. Sper ca povestea mea să le dea putere, oferindu-le curajul de a se exprima liber și de a-și atinge visele”, spune Millie Bobby Brown.

Pentru a crea acest film, Millie a tras toate cadrele folosind Galaxy S22 Ultra. Construit cu cel mai mare senzor de pixeli creat vreodată de către Samsung – lentilele camerei lui Galaxy S22 Ultra captează mai multă lumină și informație, pentru a optimiza iluminarea și pentru a surprinde detalii complexe în videoclipuri, pe timp de zi sau noapte. În plus, cu lentilele avansate Super Clear Glass ale lui Galaxy S22 Ultra, fotografiile realizate în condiții de lumină scăzută – precum cele prezentate la începutul filmului – sunt netede, clare și fără elemente deranjante. Acesta oferă cu adevărat putere oricărei persoane să realizeze fotografii incredibile, să-și dezlănțuie creativitatea și să-și împărtășească povestea.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related