Mixit se alătură demersurilor umanitare pentru susținerea persoanelor afectate de criza din Ucraina

Mixit se alătură demersurilor umanitare pentru susținerea persoanelor afectate de criza din Ucraina
Tomáš Huber, cofondator / Martin Wallner, cofondator

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, se implică în sprijinirea persoanelor afectate de criza din Ucraina. Astfel, încă de la începutul crizei, Mixit a sprijinit eforturile de ajutorare a refugiaților ale cunoscutelor asociații Člověk v Tísni (People in Need) și ADRA.

Mii de produse Mixit – batoane, snacks-uri, musli - au ajuns în trenurile cu ajutoare umanitare care se îndreptau spre granița cu Ucraina. De asemenea, multe familii care au venit în Cehia au primit produse Mixit, iar gustări au fost trimise și către centre din țară care îi ajută pe refugiați.

Mai mult, ca parte a Fundației Mixit, pe site-ul din Cehia s-a configurat un cadou-donație în valoare de 30 CZK, care poate fi achiziționat împreună cu o comandă obișnuită. Pentru fiecare donație Mixit va dubla suma și va trimite banii către organizația umanitară ADRA.

„Mixit este, în primul rând, un grup de oameni bine deosebiți. Sub un singur acoperiș, în Ohradní 65 din Praga, împărtășim nu numai sarcinile de lucru, ci și provocările, bucuriile și dificultățile din viața personală. Numai la o simplă cafea avem posibilitatea de ne întâlni cu cehi, slovaci, maghiari, români, polonezi, ruși și colegii și prietenii noștri ucraineni care sunt îngrijorați pentru cei dragi și familiile lor din Ucraina. Noi toți, fiecare dintre noi, ne dorim acum un singur lucru: să se termine războiul și suferința aceasta inutilă. Suntem cu adevărat mândri de modul în care v-ați alăturat nouă în amestecarea faptelor bune pentru Ucraina sub umbrela Adra, Mixit dublează fiecare donație și căută în mod proactiv colecte de alimente la care putem contribui,” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

„La fel ca multe alte companii, nu ne putem imagina viața la Mixit fără prietenii noștri ucraineni. Am văzut caracterul ucrainean, munca asiduă și determinarea în multe situații - colega noastră Tonka este atât de dedicată, încât, din poziția de specialist în resurse umane, nu numai că a reușit să crească și să co-organizeze o operațiune în trei schimburi în timpul vârfului de Crăciun, dar și-a asumat și un rol de lider în schimbul de noapte. A fost o adevărată performanță! Colega noastră Mirka a fost din nou unul dintre magicienii implicați în producția record de calendare de Advent. Femeile noastre de serviciu grijulii și mereu zâmbitoare sunt o sursă de energie pozitivă pe tot parcursul anului. Pur și simplu, Mixit are o bucată din inima sa în Ucraina. Vă mulțumim că sunteți alături de noi în ajutorarea prietenilor noștri!”, a adăugat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Solidaritatea față de Ucraina este exprimată de toți cei care lucrează la Mixit, iar acțiunea de ajutorare a persoanelor refugiate continuă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related