Samsung Electronics anunță disponibilitatea comercială a monitorului M8

Samsung Electronics anunță disponibilitatea comercială a monitorului M8

Noul monitor oferă o experiență completă, fiind potrivit atât pentru sarcini de productivitate, cât și entertainment.

Samsung Electronics anunță disponibilitatea comercială a celei mai recente serii de Smart Monitor – M8. Noul monitor M8 vine în patru nuanțe de culoare: Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue și Spring Green și este disponibil în dimensiunea de 32 inci.

Noul monitor este are un design elegant și este extrem de subțire, are spatele plat și doar 11,4mm grosime, fiind cu aproximativ trei sferturi mai subțre decât modelele anterioare din serie.

Noul monitor este un dispozitiv excelent pentru productivitate – poate fi folosit pentru munca de acasă, ca dispozitiv de sine stătător, fără a mai fi nevoie de utilizarea unui PC, întrucât poate fi conectat la diverse alte dispozitive cu ajutorul Smart Hub-ului actualizat, prin intermediul căruia utilizatorii pot controla cu ușurință mai multe dispozitive din casă. Interfața de utilizator Workspace oferă utilizatorilor posibilitatea de accesa o mulțime de funcții utile, precum Samsung DeX, Apple AirPlay 2 și serviciul cloud Microsoft 365. Aceștia pot face și mirrroring cu orice smartphone.

Noul monitor M8 are o cameră SlimFit Cam, detașabilă, care dispune de funcții de zoom automat și focalizare instantă, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență în ceea ce privește conferințele video. În plus, suportă aplicații de tip chat video, precum Google Duo.

M8 este un dispozitiv excelent și pentru entertainment, oferind experiența similară cu cea de pe un Smart TV: acces la cele mai utile aplicații, YouTube și Netflix, precum și alte aplicații de streaming.

M8 poate fi precomandat de pe site-ul samsung.com/ro începând cu 4 aprilie până pe 30 aprilie; utilizatorii primesc 15% discount și un Smart Keyboard cadou.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related