REHAU a început lucrările de construcție ale hub-ului regional din județul Sibiu

REHAU a început lucrările de construcție ale hub-ului regional din județul Sibiu

Grupul REHAU, producător german de soluții pentru fereste, instalații, mobilă și automotive, a început lucrările la hub-ul regional în valoare de aproximativ 10 milioane de euro din județul Sibiu. 

Construcția cu o suprafață totală de 52.900 metri pătrați va asigura facilități de depozitare pentru toate cele trei divizii ale REHAU Industries prezente în România – Window Solutions, Building Solutions și Furniture Solutions. În plus, hub-ul va îngloba și o linie de producție pentru înfoliere dedicată diviziei de ferestre și uși.

Hub-ul va ajuta compania să deservească mai ușor piața regională și clienții, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, grație apropierii de drumurile europene. Pentru început, produsele REHAU vor pleca din hub-ul de la Sibiu către țările est-europene din proximitatea României - Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia. 

„Suntem încântați să începem lucrările de construcție la hub-ul cu ajutorul căruia vom reuși să răspundem mai rapid și mai ușor cerințelor clienților noștri din regiune. Business-ul nostru s-a concentrat întotdeauna pe deservirea clienților la cele mai înalte standarde, astfel că investițiile REHAU în această direcție sunt un pas firesc. România va deveni un punct de referință pentru afacerile REHAU din regiune, iar acest lucru ne oferă un motiv în plus să facem pași tot mai mari în drumul spre performanță”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Odată cu punerea în funcțiune a hsiub-ului, vor fi create peste 60 de noi locuri de muncă.

Divizia Window Solutions va fi principalul beneficiar al hub-ului de la Sibiu, datorită liniei de înfoliere care va funcționa în noua facilitate. Componenta de înfoliere va acoperi o parte importantă din necesarul actual al diviziei. Din noua locație, Divizia Window Solutions va deservi piețele din România, Bulgaria și Grecia.

„Prin această investiție care stabilește noi tendințe din domeniu, REHAU Window Solutions răspunde cererii ridicate de pe piețele din întreaga regiune și, în același timp, își implementează cu succes și consecvent strategia de creștere globală. Extinderea în România crește semnificativ valoarea locală a companiei. Prin producția locală adresată regiunii, vom putea răspunde și mai bine așteptărilor clienților regionali, de exemplu printr-o individualizare semnificativ mai mare a produselor noastre. Acest lucru plasează REHAU Window Solutions și, de asemenea, companiile noastre partenere într-o situație competitivă excelentă. Astfel, ne apropiem și mai mult de clienții noștri din regiune, ne extindem capacitatea de a livra și ne securizăm performanțele și calitatea ridicată. Prin urmare, urmăm o cale de creștere clar definită pentru compania noastră în România”, a declarat Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions.

„Ne bucurăm să putem aduce toate operațiunile REHAU din România sub un singur acoperiș, într-o locație nouă și modernă, a cărei localizare ne va ajuta să deservim mult mai ușor piața din regiune. Pentru divizia Window Solutions hub-ul vine cu o componentă suplimentară – linia de înfoliere. Acest element va transforma hub-ul de la Sibiu într-un punct cu atât mai important în activitatea diviziei. Odată cu inaugurarea noii facilități REHAU din România, vom aduce plus-valoare serviciilor noastre pe plan intern și regional”, a declarat Paul Chipriean, Head of Window Solutions REHAU România.

Inaugurarea hub-ului regional este programată pentru prima jumătate a anului 2023.

Divizia REHAU Industries Window Solutions reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi, pentru o viață mai bună. Abordarea sa unică de reciclare EcoPuls reprezintă un concept de sustenabilitate de neegalat la nivelul industriei. În calitate de pionier și promotor al soluțiilor sustenabile din industrie, REHAU Window Solutions este expertul în soluții de sistem holistice de-a lungul întregului lanț valoric: Ferestre reinventate pentru viața modernă.

Grupul REHAU realizează o cifră de afaceri anuală de peste 4 miliarde de euro prin intermediul soluțiilor pe bază de polimeri pe care le pune la dispoziția clienților. Acesta reunește REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive ca societăți puternice sub același acoperiș.

REHAU Industries este o companie independentă și combină diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions. Peste 12.000 de angajați din peste 150 de locații din întreaga lume lucrează împreună pentru a îmbunătăți continuu viața prin utilizarea unor tehnologii inovatoare și durabile pentru sectoarele construcțiilor, ferestrelor, mobilierului și industriei: Engineering progress. Enhancing lives. / Progresul ingineriei. Îmbunătățirea vieții.

REHAU are o istorie de 26 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 41 milioane de euro în 2020.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related