S-a lansat WellUp.ro, prima platformă românească de sport și medicină

S-a lansat WellUp.ro, prima platformă românească de sport și medicină

WellUp.ro este prima platformă românească de sănătate, care va integra sportul, nutriția, psihologia și medicina dermatologică pentru a convinge oamenii să adopte un stil de viață sănătos, cu eforturi minime. Proiectul, inițiat de specialistul în sport și nutriție Cornel Moca, își propune să revoluționeze modul în care oamenii se raportează la sport și sănătate.

Platforma va livra antrenamente live, susținute de traineri calificați, printr-o interfață ușor de folosit, la costuri accesibile pentru orice persoană care dorește să facă sport.

Health revolution” este motto-ul business-ului care își dorește să motiveze persoanele sedentare, cu probleme de sănătate și nutriție să își schimbe stilul de viață. La momentul lansării, WellUp.ro oferă clase deschise de yoga, postură, antrenamente cardio, dar și antrenamente personale.

Una dintre noutățile aduse de platformă este sportul în familie. “Family fitness” este clasa susținută de trainerul Iulia Al Mandhari și se adresează părinților cu copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Conceptul platformei este extins către completarea serviciilor oferite de traineri cu cele ale medicilor sau specialiștilor în domenii complementare. WellUp.ro își ajută clienții să obțină starea de bine prin consiliere nutrițională, psihologică, posturală și dermatologică. În acest mod, persoanele care se confruntă cu bariere fizice sau psihologice de a face mișcare fizică, le vor putea depăși cu ajutorul specialiștilor.

Conceptul WellUp este unul unic prin prisma modului în care abordăm problemele persoanelor cu care lucrăm. Ca sportivi, știm că motivația are o importanță majoră în rezultatele oricărui tip de antrenament sau dietă. De aceea, WellUp.ro este locul în care oamenii își pot depăși toate barierele, prin accesul la serviciile psihologice, sportive și de nutriție. Ne dorim ca WellUp să devină punctul de pornire pentru toți cei care nu au găsit până acum motivele de a se antrena și a duce o viață sănătoasă”, spune Cornel Moca, fondatorul WellUp.ro

Site-ul este creat pentru a elimina din vocabularul utilizatorilor săi cele mai frecvent invocate scuze: “nu am timp“, ”este trafic”, ”trebuie să petrec timp cu familia”, “nu sunt motivat” sau  “trebuie mai întâi să slăbesc”. Prin modul în care funcționează, platforma reduce la zero timpul petrecut în trafic sau în vestiar, dar păstreză implicarea trainerilor, care vor putea urmări live antrenamentul participantului și îi va da reperele necesare pentru un antrenament corect. Timpul cu familia este parte din viziunea fondatorului platfomei, care își dorește să facă din sport un mod de a petrece timpul în familie, nu o activitate individuală. Introducerea, în premieră, a unor clase dedicate familiei este primul pas pentru atingerea acestui obiectiv.

Starea de bine, relaxarea și frumusețea sunt parte integrantă din modul în care WellUp va comunica cu clienții săi. Clasele de Yoga sau postural sunt create pentru a aduce armonie și relaxare celor care au o viață stresantă și solicitantă din punct de vedere psihologic. De aceea, WellUp.ro completează aceste clase cu posibilitatea programării unei consultații la psiholog. Specialiștii în nutriție și dermatologie vor completa serviciile de consiliere cu informații utile pentru persoanele care vor să își redefinească aspectul fizic atât prin sport, cât și printr-o rutină zilnică îndreptată către o viață sănătoasă.

Lansarea WellUp.ro se dorește a fi un prim pas către creșterea numărului de persoane care practică sportul în mod regulat și adoptă un stil de viață sănătos.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related