Eduardo Guerrero cel mai în vogă dansator de flamenco vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul

Eduardo Guerrero cel mai în vogă dansator de flamenco vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul

Pe 26 si 27 mai, ora 19:30, la Sala Palatului, cel mai bun dansator de Flamenco din lume, Eduardo Guerrero, supranumit regele Flamenco-ului modern, vine în fața publicului românesc alături de Compania sa, cu două spectacole de gală.

Supranumit şi regele flamenco-ului modern, cariera şi faima  internaţională a dansatorului Eduardo Guerrero au explodat odată cu Trofeul câştigat la Festivalul de la Cadiz, în 2017. Absolvent al prestigiosului Conservator din Cadiz  (dans clasic şi contemporan), Guerrero a dansat pe scenele celor mai importante teatre şi festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam.

Spectacolul „Faro” care va avea loc la București este unul dintre cele mai impresionante reprezentanții și propune o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coastele spaniole, o demonstrație temperamentală a mai multor stiluri de flamenco, acompaniată de un grup de muzicieni de elită.

Compania Eduardo Guerrero vine în România, împreună cu vedeta care îi dă și numele, cu doi chitariști de excepție, doi soliști vocali extraordinari și o dansatoare celebră deja în Europa, pentru spectacolele personale: Maria Moreno. Echipa tehnică este de prim rang, iar artiștii și tehnicienii se armonizează spectaculos sub bagheta regizoarei – și manager totodată – de mare succes la rândul ei: Clara Castro.

Cel mai în vogă dansator de flamenco a evoluat pe scenele celor mai importante teatre și festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam. Despre minunea dansului spaniol, revista Flamenco Divino scrie că „nu își fixează limite, pentru că nu are nevoie de ele. El dansează imposibilul”.

Biletele se pot cumpăra pe salapalatului.ro; eventim.ro; vivabilet.ro; entertix.ro și iabilet.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related