Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou concept: Bruto, Flavours from around the world

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou concept: Bruto, Flavours from around the world

Flavours Group deschide al 20-lea restaurant, Bruto, dezvoltat în jurul conceptului Flavours from around the world. Situat chiar în inima orașului Cluj, în Record Park, Bruto este primul restaurant à la carte sub semnătura lui chef Foa și al doilea proiect dezvoltat împreună cu Speedwell, după Stradale Miro.

Creat într-o clădire veche de peste 200 de ani, care adăpostea, pe vremuri, fostele grajduri imperiale, restaurantul se întinde pe două etaje și a păstrat detalii din arhitectura și designul locației, însă a adăugat elemente de pop art care aduc locului un aer fresh. Meniul este gândit astfel încât clienții să se simtă în largul lor și să savureze la maximum experiența culinară: totul poate fi împărțit cu prietenii sau mâncat cu mâna, pentru o atmosferă relaxată. Mai mult decât atât, restaurantul este dog friendly, ba chiar va avea în meniu preparate pentru căței.

La Bruto se pot servi micul dejun, prânzul (cu un meniu dedicat) și cina. Meniul include preparate din bucătăria asiatică, orientală, italiană, grecească, thailandeză și nu numai. Toate rețetele sunt savuroase și surprinzătoare, iar dintre ele fac parte dish-uri precum Turkish Poached Eggs, Camembert Veggie Burger, Italian Osso Buco, Our Pork Belly with Extra Juiciness sau Mango Sticky Rice. Pentru doritorii de experiențe excentrice, în curând vor face parte din meniul Bruto burgerii din carne de bizon, zebră sau crocodil. Meniul de băuturi include beri artizanale, o selecție specială de vinuri, cocktailuri de semnătură și un meniu special de ginuri. Printre ele se numără Greek Potion, Popeye’s Formula, Țeapa lui Vlad, Havana Loca sau Gin Tonic Smoky.

Este un concept pe care ni l-am dorit foarte tare, după îndelungi căutări și transformări. Este locul în care am adunat creativitatea din Flavours, dinamica din Stradale și dorința clienților de a avea un loc în care sa se simtă întotdeauna bine și să aibă mereu ceva nou de încercat”, a declarat Chef Foa.

Bruto este o combinație între tradiție și tot ce e hip și cool, între nou și vechi, modern și matur, lejer și sofisticat, este un loc cu suflet, în care se pot aduna la povești mai multe generații. Este locul perfect pentru socializare, în care te poți întâlni cu toți oamenii dragi, prieteni buni sau oameni faini cu care lucrezi, pentru a vă simți bine și a vă bucura de mâncare gustoasă și băutură de calitate.

Flavours a luat naștere în 2002, ca o companie de catering care livra mâncare cum nu se mai găsea în România, sub semnătura lui Chef Foa. Și pentru că fiecare livrare era un eveniment în sine și niciun meniu nu semăna cu un altul, s-a dezvoltat firesc și divizia de evenimente tailor-made. Astfel, Flavours a început să livreze o experiență 360 pentru toate simțurile. Flavours are divizii în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara.

În 2015, a apărut Stradale și, pentru prima oară, prânzul dintr-o clădire de birouri, școală sau instituție publică venea cu o experiență completă – calitate superioară a ingredientelor, gust memorabil, designul unui restaurant de seară și atmosfera unui festival de mâncare.

Dintr-un desert iubit în București, Mitzu s-a dezvoltat firesc într-o cafenea unde poți savura o cafea de specialitate, dulciuri și sendvișuri făcute în casă.

Stradale si Mitzu sunt poziționate în clădirile de birouri tip A, în București, Cluj și Timișoara, în școli private, dar și în instituții, precum Ambasada SUA sau Senatul României.

Bruto este cel mai nou brand al grupului și primul concept à la carte, dezvoltat în jurul conceptului Flavours from around the world.

În toți cei peste 20 de ani de activitate, Flavours Group a ajuns la peste 5.5 milioane de clienți prin prisma serviciilor oferite de sub fiecare brand în parte.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related