Bioderma prezintă Festivalul Micelarelor. În rolurile principale apele micelare Bioderma H2O

Bioderma prezintă Festivalul Micelarelor. În rolurile principale apele micelare Bioderma H2O

Bioderma, marcă NAOS, prezintă Festivalul Micelarelor, în rolurile principale fiind apele micelare H2O. Create pentru nevoile specifice fiecărui tip de ten, apele micelare Bioderma asigură o curățare completă dintr-un singur pas și îndepărtează machiajul fără clătire.

„Fiecare tip de piele are nevoi diferite de care este important să ținem cont când ne alegem produsele de îngrijire. Bioderma oferă trei variante de ape micelare, corespunzătoare fiecărui tip de ten, care sunt tolerate chiar și de cea mai sensibilă piele. Apa micelară este un produs emblematic pentru noi, care se bucură de o mare încredere în rândul medicilor, a specialiștilor din industria de frumusețe și a consumatorilor”,  a declarat Roxana Ștefan, Business Unit Manager NAOS SKIN CARE Romania.

Pentru a oferi toleranță perfectă și confort, Bioderma a dezvoltat formule de ape micelare specifice, în funcție de nevoile fiecărui tip de piele: sensibilă, deshidratată sau grasă, predispusă la acnee.

Bioderma Sensibio H2O este potrivită pentru tenul sensibil, având în compoziție trei zaharuri calmante care împiedică procesul inflamator. În urma utilizării, pielea este calmată, mai puțin reactivă și iritată.
Bioderma Sébium H2O este special concepută pentru tenul gras. Sebium H2O  elimină machiajul și curăță delicat pielea fără să o usuce, acționând și asupra excesului de sebum, pentru o senzație imediată de prospețime. După utilizare, pielea este mai curată și mai netedă.
Bioderma Hydrabio H2O este alegerea ideală pentru tenul deshidratat. Formula sa conține complexul biologic brevetat Aquagenium™, care stimulează hidratarea naturală, oferă confort și reduce senzația de piele rigidă.

Apele micelare Bioderma sunt produse testate dermatologic, alcătuite din ingrediente sigure, de calitate superioară, ce respectă pH-ul și echilibrul biologic al pielii. Acestea au la bază tehnologia micelară, inventată în laboratoarele dermatologice Bioderma în urmă cu peste de 25 de ani, inspirată de lipidele celulare găsite în mod natural în piele. Micelele, agenții de curățare, elimină reziduurile externe (machiaj, impuritățile cauzate de poluarea aerului) și impuritățile legate de funcționarea naturală a pielii (sebum, transpirație, descuamare), fără a agresa sau irita pielea. Toate produsele Bioderma, marcă NAOS, respectă principiile ecobiologiei, un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related