Cum să îți îngrijești terasa și mobilierul de grădină în sezonul cald

Cum să îți îngrijești terasa și mobilierul de grădină în sezonul cald

Vara reprezintă un prilej pentru a ne bucura de soare și pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. În ultimii ani, din cauza pandemiei, consumatorii români au început să petreacă tot mai mult timp acasă, drept pentru care au căutat modalități creative de a-și amenaja locuința și grădina, investind tot mai mult în spațiul exterior. Pentru a crea un mediu cât mai plăcut, Kärcher, companie dedicată tehnologiei de curățare și lider mondial pe segmentul echipamentelor automatizate de curățare, propune consumatorilor să țină cont că vremea caldă impune și o îngrijire specială a mobilierului de terasă și grădină, cu soluții și tehnici de curățare eficiente.

Pentru a profita la maximum de grădina sau terasa casei, oamenii pot lua în considerare faptul că o curățenie realizată cu aparatele corecte va oferi oportunitatea de a petrece mai mult timp alături de cei dragi și făcând ce le place.

Aparatele Kärcher de înaltă tehnologie, precum dispozitivele de curățat cu presiune, aspiratoarele umed-uscate sau mașinile de măturat sunt special create pentru a răspunde nevoilor diverse ale consumatorilor, asigurând economie de timp și resurse, alături de ușurință în utilizare.

  1. Curățarea teraselor cu ajutorul presiunii ridicate. Curățitorul cu presiune este o soluție viabilă pentru îndepărtarea murdăriei care persistă, a mușchilor și lichenilor. De asemenea, folosirea dispozitivelor suplimentare de curățare a suprafețelor (inclusiv pentru ferestre și pereții exteriori ai casei), asigură o lucrare efectuată în mod rapid și uniform.
  2. Aspirarea spațiilor exterioare de mici dimensiuni. Un aspirator umed-uscat reprezintă alegerea perfectă pentru aspirarea teraselor și garajelor. Funcția de suflare este deosebit de utilă deoarece acest lucru permite folosirea aspiratorului drept suflător de frunze, îndepărtând în același timp murdăria.
  3. Mașini de măturat manuale - mult mai rapide decât orice alt obiect de uz casnic. Mașinile de măturat Kärcher oferă garanția unui consum mai redus de resurse și energie, având capacitatea de a curăța o suprafață de 200 de metri pătrați în doar 5-10 minute. Reziduurile lăsate de pietriș, frunze vechi și petale pot fi, astfel, îndepărtate în cel mai scurt timp. Mai mult, dispunând de una sau două perii laterale suplimentare, dispozitivele de acest tip permit curățarea cu ușurință de-a lungul bordurilor și în jurul marginilor casei. Periile răzuiesc murdăria din colțuri și o transportă sub peria cu role, fiind introdusă, apoi, în recipientul de colectare.

Totodată, Kärcher are în portofoliul său de produse și un aparat special de curățare a terasei, menit să înfrumusețeze și să protejeze suprafețele din lemn. Periile sale rotative ajută la îndepărtarea murdăriei care rezistă în timp, datorită alimentarii reglabile cu apă.

Curățenie și îngrijire pentru mobilierul de grădină

Aparatul de curățat cu presiune Kärcher poate fi utilizat și la curățarea rapidă a mobilierului de gradină, din lemn ori plastic, la o distanță de 15 cm de suprafață și o presiune redusă. Multe dintre aceste aparate permit reglarea presiunii apei, astfel încât aceasta să corespundă particularităților suprafeței de curățat.

O altă abordare recomandată pentru curățarea mobilierului de grădină este utilizarea detergentului, în special pentru că majoritatea echipamentelor Kärcher de acest tip pun la dispoziția consumatorilor o funcție de aplicare și dozare a detergentului. În funcție de formulă, detergentul poate ajuta la înlăturarea murdăriei, la asigurarea protecției UV și la menținerea unui aspect optim al suprafețelor.

Curățarea jgheaburilor de acoperiș - accesorii pentru sarcini unice

Curățarea jgheaburilor murdare de acoperiș și a burlanelor înfundate poate fi făcută cu un efort redus, prin apelarea la accesoriile potrivite ale curățitorului cu presiune. Setul de curățare Kärcher pentru țevi și jgheaburi de acoperiș include o duză care poate fi plasată în jgheab și conectată la echipament. Efectul de recul, generat de curentul de apă, conduce duza înainte și îndepărtează murdăria.

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curăţare, furnizȃnd o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic, cât și din cel profesional. Compania Karcher a fost înființată în 1935, în Germania, de către pasionatul inventator Alfred Kärcher. Kärcher este prezent în 70 de țări, are peste 13.000 de angajați, 24 de puncte de producție și logistică și a înregistrat în 2020, la nivel global, o cifră de afaceri de 2.7 miliarde de euro.

Kärcher este prezent în România din 2008, are peste 100 angajaţi, 8 reprezentanțe Karcher Center, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related